Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Korzay: “Size söz veriyorum, baharı birlikte getireceğiz”

Avukat Asuman Korzay 28.

Avukat Asuman Korzay 28. Dönem CHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Korzay, “Ya aydınlık Türkiye için bu adamları göndereceğiz, ya da orta çağ karanlığına gömüleceğiz” dedi.

14 Mayıs seçimleri için çalışmalar devam ederken, Avukat Asuman Korzay 28. Dönem CHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Korzay, Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını duyurdu.

“BU MEDENİ CESARETİ GÖSTERDİM VE KARŞINIZDAYIM”

İktidarda kalmak için, hukuku ayaklar altına alan bir hükümet ile karşı karşıya kalındığını söyleyen Avukat Asuman Korzay şunları söyledi;

“Arkadaşlar, hiç merak etmeyin, gidiyorlar. Bu tarihsel süreçte hepimizin taşın altına elini koyması gerekiyor. Ben Bandırma’nın evladıyım. İlkokul, ortaokul ve liseyi Bandırma’da okudum. Ardından ülkenin en önde gelen Hukuk Fakültesi olan Ankara Hukuk’tan mezun olup 10 yıl hâkimlik, 11 yıl da Devlet’te hukuk müşavirliği yapıp emekli oldum. 19 yıldır da serbest avukatlık yapıyorum.

Özellikle kurumların içinin boşaltıldığı bu dönemde kadın ve 40 yıllık hukukçu kimliğim ile bu vazifeyi en iyi şekilde yapacak kişi olduğuma inanıyorum. Bu yüzden de bu medeni cesareti gösterdim ve karşınızdayım. Bu süreçte de desteğinizi bekliyorum.”

“HEDEFİM, BİLGİ BİRİKİMİM İLE HALKIMA FAYDALI OLABİLMEK”

Bu süreçte en ufak bir maddi ihtiyacı ve beklentisi olmadığını dile getiren Korzay, “Hedefim bilgi birikimim ile halkıma faydalı olabilmek. Ben de sizlere buradan söz veriyorum. Eğer seçilirsem hayatımın sonuna kadar milletvekili maaşımı ve milletvekili emekli maaşımı Darrüşafaka, Cumhuriyet Halk Partisi, Ahbap Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı, Lösemili Çocuklar Vakfı ve Türk Eğitim Vakfı’na bağışlayacağım.”dedi.

“HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

Bandırma’nın en büyük sorununun çevrenin sanayiler tarafından aşırı derecede kirletilmesi ve kadına, çocuğa karşı şiddet konularında aktif bir şekilde çalışacağının altını çizen Korzay, “İnönü’nün bir sözünü hatırlatmak isterim; “Bir ülkede namuslular namussuzlar kadar cesur olmadıkça o ülkede kurtuluş yoktur” Son kertede bu seçimler tünelden son çıkış. Ya aydınlık Türkiye için bu adamları göndereceğiz, ya da orta çağ karanlığına gömüleceğiz. Cumhuriyetin 100. Yılında Atatürk ilke ve inkılâpları ışığında bütün milletime başarılı bir yüzyıl diliyorum. Her şey çok güzel olacak. Size söz veriyorum, baharı birlikte getireceğiz.”diye konuştu.

Haber: Nur Uysun/Selin Girgin