Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kılıçdaroğlu Gönüllüleri” alanda   

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri seçim çalışmalarını

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri seçim çalışmalarını hızlandırdı. Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Bandırma Koordinatörü Merve Polat, “Hedefimiz ilk turda Kemal Kılıçdaroğlu’nun büyük bir farkla Cumhurbaşkanı olarak seçilmesini sağlamak.”dedi. 

Adaylıkların açıklanmasının ardından hızlanan seçim süreciyle birlikte Kılıçdaroğlu Gönüllüleri de saha çalışmalarına başladı. Bandırma’da yürüttükleri çalışmalar kapsamında stant açarak vatandaşları bilgilendiren Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, Kemal Kılıçdaroğlu’nın Cumhurbaşkanı olarak seçilmesini hedeflediklerini belirtti. 

“HİÇ BİR PARTİYE ÜYE OLMAYANLAR DA VAR”  

Kılıçaroğlu Gönüllüleri’nin bir grup demokrat insanın ve hiçbir parti üyeliği olmayan vatandaşların bir araya gelerek oluşturduğu bir sivil inisiyatif olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Bandırma Koordinatörü Merve Polat, “Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, mümkünse hiçbir partiye üye olmayan veya CHP dışında başka partilere üyeliği olup, Kemal Kılıçdaroğlu’nun siyasi kişiliğini takdir eden ve Cumhurbaşkanı olmasını isteyen kişilerin oluşturduğu bir yapılanmadır. Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, Türkiye genelinde çok ciddi saha çalışmaları gerçekleştiriyor. Biz de Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Bandırma Koordinatörlüğü olarak, Sayın Kılıçdaroğlu’nun adaylığı açıklanmadan önce çalışmalarımıza başladık. Adaylığı açıklandıktan sonra da çalışmalarımızı hızlandırdık.”dedi. 

“KILIÇDAROĞLU İÇİN DESTEK İSTİYORUZ” 

Saha çalışmaları kapsamında pazarları, mahalleleri ve esnafları ziyaret etiklerini söyleyen Koordinatör Polat, “Her bir kesime hitap eden çeşitli broşürlerimiz var. Broşürlerimizin arkasında da mutabakat metninde yer alan vaatler bulunuyor ve bunları vatandaşlarımıza anlatıyoruz ve dağıtıyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olması için destek istiyoruz. Hedefimiz ilk turda Kemal Kılıçdaroğlu’nun büyük bir farkla cumhurbaşkanı olarak seçilmesini sağlamak. Milletvekili seçimleri için de bütün Millet İttifakı partileri oy isteyecekler kendileri adına. Millet İttifakı bileşenleri olarak meclisteki nitelikli çoğunluğu almak istiyoruz.”diye konuştu. Bu işe başlarken alacakları tepkiler konusunda heyecanlı ve stresli olduklarını belirten Polat, “İlk pazar çalışmamızda müthiş bir ilgi ile karşılaştık. İnsanlar artık değişimi istiyorlar o yüzden standımıza da ilgi gösteriyorlar. Yaptığımız çalışmalarda gönüllü üye kayıtları da alıyoruz ve vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz. Değişimin ayak seslerini hem duyuyoruz, hem yürekten hissediyoruz.”dedi . 

Haber: Nur Uysun