Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadroya geçen yeni memurlar yemin ettiler

BALIKESİR’İN EDREMİT KAYMAKAMI AHMET ODABAŞ, İLÇE NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNDE SÖZLEŞMELİ OLARAK GÖREV YAPMAKTA İKEN KADROYA GEÇEN PERSONELLERİN YEMİN TÖRENİNE KATILARAK HEYECANLARINA ORTAK OLDU.

BALIKESİR’İN EDREMİT KAYMAKAMI AHMET

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, İlçe Nüfus Müdürlüğünde sözleşmeli olarak görev yapmakta iken kadroya geçen personellerin yemin törenine katılarak heyecanlarına ortak oldu.

Edremit İlçe Nüfus Müdürlüğünde sözleşmeli büro personeli olarak görev yapan 4 personelin memur kadrosuna atanmasından dolayı Edremit Kaymakamlığı toplantı salonunda yemin töreni düzenlendi.

İlçe Nüfus Müdürlüğünde Sözleşmeli Büro Personeli olarak görev yapmakta iken Kanun Hükmünde Kararname ile devlet memurluğu kadrosuna atanan personeller için düzenlenen yemin törenine; Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş İlçe Nüfus Müdürü Renginur Ayan, kurum kuruluş yetkilileri ve kadroya geçen personel katıldı.

Törene katılarak personelin yemin töreni heyecanına ortak olan Kaymakam Odabaş, personelin her birini tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.