Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Esnafın motorlu kurye çıkmazı

Bandırma’da Saatçiler Sokağı ve

Bandırma’da Saatçiler Sokağı ve Sevgi Yolu’ndaki motorlu kurye trafiği esnafı çıkmaza soktu. Motorlu kuryeler sayesinde işlerini yürüten esnaf durumdan memnunken, diğer esnaflar sokağa motor girişinden şikâyetçi.

Motorlu kuryelerin sürekli olarak kullandığı Saatçiler Sokağı’nda motorlu kuryelerin zaman zaman yarattığı tehlike bir kesim esnafı ve müşterileri rahatsız ediyor. Çevre sakinleri, araç trafiğinin yasak olduğu sokakta motorlar sürekli çalıştığı için yerdeki karolara zarar vermesinden de şikâyetçi. Müşterilerin de kimi zaman bu durumdan rahatsızlıklarını dile getirdiğini söyleyen çevre sakinleri, motorlu kuryelerin sokağın dışında yakın bir noktadan koordine edilmesi gerektiğini kaydetti.

“KÜÇÜK SOKAKLARA ARAÇ GİRİŞİ YASAKLANMALI”

Sokaktaki durumdan şikayetçi olan esnaf, “Bu sokağa sürekli araçlar ve motorlar giriyor. Tabii ki esnaf arkadaşlarımızın motorlu kuryeler sayesinde kazanç sağladığını biliyoruz. Fakat araçları sokağın dışında bir yerde koordine etmeliler. Motorlu araçların giriş çıkışı sebebiyle yerdeki karolar zarar görüyor. Buradaki deformasyon vatandaşlara düşme tehlikesi yaşatıyor. Saatçiler Sokağı gibi küçük sokaklara araç girişinin yasaklanması gerekiyor.” diye konuştu.

Haber: Nur Uysun