Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Edremit’te karne heyecanı

BALIKESİR’İN EDREMİT İLÇESİNDE 2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ SONA ERMESİYLE BİRLİKTE TÜM TÜRKİYE’DE OLDUĞU GİBİ ANAOKULU, İLKOKUL, ORTAOKUL VE LİSELER OLMAK ÜZERE TOPLAM 25 BİN ÖĞRENCİ KARNE HEYECANI YAŞADI.

BALIKESİR’İN EDREMİT İLÇESİNDE 2022-2023

Edremit’te 2022-2023 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte tüm Türkiye’de olduğu gibi anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liseler olmak üzere toplam 25 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Karne dağıtım törenine katılarak öğrencileri yalnız bırakmayan Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer ile birlikte Bostancı İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Bostancı İlkokulu’nda öğrencilerin karne mutluluğuna ortak olan Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, sınıfları tek tek gezerek 43 öğrenciye karnelerini teslim etti. Minik öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet eden Kaymakam Odabaş; “Son ders zilinin çalmasıyla birlikte öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin heyecanına ortak olmak için bugün ilçemiz Bostancı İlkokulunu ziyaret ederek, çocuklarımıza karnelerini teslim ettik. Bütün öğrencilerimize iyi tatiller diliyor, emeği geçen öğretmenlerimize ve idarecilerine özverili çalışmaları sebebiyle teşekkür ediyorum” dedi.

Edremit İlçesindede 71 resmi okul, 26 özel okulda karne heyecanı yaşandı.