Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çömez seçim startını Bandırma’da verdi

İYİ Parti Genel Başkanı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Başdanışmanı Turhan Çömez,  Bandırma’yı ziyaret etti. Milletvekili aday adayları ile bir araya gelen Çömez, “Hiçbir bedel ödemedim diyen ekonomik bedel ödedi.” dedi. 

Seçim çalışmaları kapsamında Balıkesir’in ilçelerine ziyaretlerde bulunan İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez’in ziyaret programındaki yeni durağı Bandırma oldu. İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanlığı’nda başlayan programda Başdanışman Çömez, İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayları ile bir araya geldi.

ADAY ADAYLARINA TEBRİK  

Bandırma’da bir tarih yazılacağını ifade eden Çömez, “Kuva-yi Milliye ruhunun filizlendiği bu coğrafyada insanlarımız kendi gibi düşünen, vatan sevdalısı, bayrak sevdalısı ve kahraman kadroları çıkardı.  Daha yolun çok başındayken hedefimizi 5 milletvekili olarak koymuştuk. İnşallah bu masanın etrafındaki aday adayı arkadaşlarımızın hepsi Ankara’da İYİ Parti’yi ve Türkiye’yi temsil eden kadrolardan olurlar. 21 yıldır hepimiz o ya da bu şekilde ağır bedeller ödedik. Hiçbir bedel ödemedim diyen ekonomik bedel ödedi.”dedi. Çömez; Funda Dilara Arıkan, Yusuf Aymankuy, Kamil Gültekin Öztürk, Erol Aydın ve diğer tüm aday adaylarına başarılar diledi. Programın geri kalanında İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert ve milletvekili aday adayları, Çömez’e eşlik etti.

ETİ MADEN ÖNÜNDE AÇIKLAMA  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mart 2023 Pazar günü Bandırma Bor Karbür Üretim Tesisi’nin açılışını gerçekleştirmişti. Başdanışman Turhan Çömez, Bandırma’ya ziyaretinden önce yatırım bedeli 80 milyon dolar olduğu söylenen Bor Karbür Fabrikası’nda henüz üretim yapmadığını iddia etti.  Bandırma’da bulunan Eti Maden Tesisleri önünde de açıklama yapan Turhan Çömez, “Bor Karbür Fabrikası hala inşa halinde ve herhangi bir bor karbürü üretip satma imkânı yok. Bizi dünyadaki ilk 10 ekonomiye sokacağı iddia edilen bu fabrikanın açılmadığını aslında hepimiz biliyoruz.” dedi.

Haber: Nur Uysun