Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başarılı Öğrencilerden Vali Şıldak’a Ziyaret

ISEF Uluslararası Bilim ve

ISEF Uluslararası Bilim ve Mühendislik Yarışması ile TEKNOFEST ve TÜBİTAK Yarışmalarında üstün başarı gösteren öğrenciler Vali Hasan Şıldak’ı ziyaret etti.

Vali Şıldak, Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi ile eğitim alanında sevindiren ve gururlandıran gelişmeler yaşatan öğretmen ve öğrencileri ödüllendirmeye devam ediyor.

Şıldak, Balıkesir’in adını yarışmalarla Türkiye’ye ve dünyaya duyuran öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik etti, danışman öğretmenleri rehberliğinde uluslararası ve ulusal başarılara imza atan öğrencilere bu gururu yaşattıkları için teşekkür etti. Şıldak, “Ülkemizin dahil olduğu en prestijli yarışmalarda sizler bilim ve teknoloji alanlarında öğretmenlerinizin ve ailelerinizin de büyük desteğiyle bu başarılara imza attınız. Ben hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Vali amcanız olarak başarılarınızla gurur duydum.” diye konuştu.

Şıldak, “Takım Çalışması Başarıyı Tetikler”

Elde ettikleri derecelerde yaşıtlarına cesaret verdiklerini söyleyen Vali Şıldak, “Sadece kendi adınıza bireysel olarak o başarıları elde etmekle kalmıyorsunuz. Aynı zamanda sizler gibi okul sıralarında bulunan diğer arkadaşlarınıza, Türkiye’mizin her noktasında ama özellikle Balıkesir’de eğitim gören bütün öğrencilerimize de örnek teşkil edecek bu başarılarla cesaret vermiş oluyorsunuz. Bu buluşmayla birlikte biz de çocuklarımızı, gençlerimizi, eğitimcilerimizi önemsediğimiz ve onların yaptıkları çalışmaları takip ettiğimiz mesajını veriyoruz. Başarıları ödüllendirerek bunlara yenilerinin eklenmesi, ilimizde bu zincirin halkalarının güçlü bir şekilde gelişmesi için onları destekliyoruz. Sizleri, öğretmenlerinizi ve her açıdan desteğini esirgemeyen okul yöneticilerimiz ve tabii ki anne babalarınızı ailelerinizi kutluyorum. Siz daha büyük başarılara yelken açacaksınız. Yolunuz bahtınız açık olsun.” şeklinde konuştu.

Ziyaret anısına öğrencilere ve öğretmenlere hediye takdim eden Vali Şıldak, projeler ile ilgili bilgi aldı.