Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

10,5 Dünya Bandırmalılar Günü coşkuyla kutlandı

Bu yıl 8’incisi kutlanan

Bu yıl 8’incisi kutlanan ‘10.5 Dünya Bandırmalılar Günü’ Bandırmaspor’un kuruluş yılını simgeleyen 1965 meşalenin yakılmasıyla kutlandı.

Bu yıl 8’incisi kutlanan ‘10.5 Dünya Bandırmalılar Günü’, Bandırmaspor’un kuruluş yılını simgeleyen 1965 meşale yakılarak kutlandı. Kutlamalar, sahil bandında saat 22.30’da meşaleler yakılarak başladı.  Meydanda toplanan halk, Bandırmaspor tezahüratlarıyla şarkılar ve marşlar söyleyerek takımına da destek verdi.  Sahil bandı, mendirek ve Aşk Köprüsü’nde yaklaşık 10 bin kişinin katılımıyla 1965 meşale saat 22.30’da Bandırma Belediyesi Başkanı Av. Tolga Tosun’un işaret vermesiyle yakıldı. Yakılan meşaleler şehri aydınlattı.

DÜNYA BANDIRMALILAR GÜNÜ TEZAHÜRATLARLA KUTLANDI

Halk tarafından coşkuyla kutlanan 10.5 Dünya Bandırmalılar Günü, sahil bandında yapılan kutlamaların ardından Cumhuriyet Meydanı’nda tezahüratlar ve davullar eşliğinde devam etti. Kutlamalara Bandırma Belediyesi Av. Tolga Tosun, CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Fatma Salı Karabacakoğlu, CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Selim Panç, AKP Milletvekili Adayı Ali Taylan Öztaylan, İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert, İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Turhan Çömez, AKP İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, Bandırmaspor taraftarları ve vatandaşlar katıldı.

“BANDIRMALILARIN GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Bandırma Belediyesi Başkanı Av. Tolga Tosun, sahil bandında Dünya Bandırmalılar Günü’nün özel bir gün olduğuna dikkat çekerek, “Bandırmasporun taraftarları ve Bandırmalılarla beraber 1965 meşaleyle yakarak, mendirek ve sahil bandında 10,5 Dünya Bandırmalılar Günü’nü kutladık. Bugün de Bandırmalı hemşehrilerimiz, siyasi parti liderleri, Milletvekili Adaylarıyla beraber, bu güzel günü kutlamak için Bandırma Meydanı’ndaydık. Saat 22.30’da kutlamamızı gerçekleştirdik ve meşalelerimizi yaktık. Bandırmalı hissedenlerin 10.5 Dünya Bandırmalılar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” diye konuştu.

Haber: Selin Girgin/ Nur Uysun