Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meşe ve kayın ağaçları güvende

Balıkesir Orman Bölge Müdürü

Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran, Gönen’de bulunan meşe ve kayın ormanlarında yürütülen faaliyetleri yerinde inceledi.

Gönen Orman İşletme Müdürlüğü’nün sorumluluğundaki Meşe ve Kayın Ormanları’nda yürütülen ormancılık faaliyetlerini yerinde inceleyen Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran bölgede denetimlerde bulundu.

Gönen Orman İşletme Müdürü Umut Şahan, Gündoğan İşletme Şefi İsa Meşe, Aladağ Şefi Hilal Önal ve Dikmen İşletme Şefi Gizem Kadıoğlu, Müdür Kayıran’a incelemelerde eşlik etti. Müdür Kayıran, devam eden silvikültürel çalışmalarla ilgili meşe sıklık bakımı sahalarında aday istikbal fertlerinin işaretlenmesi ve ara/alt tabakanın korunması gerektiğinin altını çizdi.

MÜDÜR KAYIRAN, EĞİTİCİ DENETİMLERDE BULUNDU

Kayın ve meşe bakım sahalarında yüksek aralama tekniğinin iyi uygulanarak istikbal fertlerinin tohum ağacı olarak geleceğe en sağlıklı şekilde taşınması gerektiğine değinen Kayıran, meşe ve kayın gençleştirme sahalarında elde edilen gençliğe yönelik gençlik bakımlarının aksatılmamasını ve gençliğe yeterli ışığın verilmesini söyledi. Koruma çalışmaları ile ilgili damga ve numaranın tekniğine uygun ve korumada etkinliği artıracak şekilde yapılması için talimat veren Müdür Kayıran, yol inşaat çalışmaları ile ilgili olarak devam eden çalışmalarda üst yapı malzemesinin kalitesi ve iyi sıkıştırılması hususlarında talimatlar vererek eğitici denetimlerde bulundu.

Haber: Mihriban Nur Uysun