Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yerel seçim öncesi genç vekil sahada

AK Parti Balıkesir Milletvekili

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık’ta teşkilatları ziyaret ederek saha ziyaretleri gerçekleştirdi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan ve AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları İl Başkanı Hüseyin Murat Uysal ile Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık’ta teşkilatları ziyaret ederek saha ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretinin ilk durağında Burhaniye İlçe Başkanlığı görevine yeni atanan Hayri Zeybek’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Vekil Öztaylan, yerel seçim öncesi teşkilat dinamikleri üzerinde fikir alışverişi bulunduklarını kaydetti.

Ardından, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Dalış Kulübünü ziyaret eden Vekil Öztaylan, Büyükşehir bünyesinde 43 su altı arama kurtarma personeline ileri seviyede eğitim verecek kurum olduğunu ve aynı zamanda TSK, EGM ve AFAD gibi kurum personellerinin eğitilmesinde de önemli bir rol oynayacağını aktardı. 2 eğitmen ve 4 dalış lideri ile 3 heykel ve 1 dalış parkurunda hizmet verecek kulüp önümüzdeki dalış sezonunda hizmete açılacağının müjdesini de verdi.

Burhaniye İlçe Teşkilatı ile birlikte günün devamında yüzde 67’si tamamlanan Reşitköy Gölet inşaatında incelemelerde bulunduktan sonra yetkililerden bilgi alan Vekil Taylan Öztaylan, İtfaiye Haftası kapsamında Burhaniye İtfaiyesi’ni de ziyaret etti.

Burhaniye’den sonra Gömeç ziyareti gerçekleştiren Vekil Öztaylan, Gömeç İlçe Başkanı Aytekin Öz ve Gençlik Kolları Başkanımız Selami Gür ile görüşerek istişarede bulunduğunu aktardı. Saha çalışmalarının son durağında Ayvalık’a yeni atanan Ayvalık İlçe Başkanı Mustafa Güren’e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak ziyaretini Çamoba ve Akçapınar Mahallelerinde sonlandırdı.

Haber: Selin Girgin