Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Kızılkaya her fırsatta Elbistan halkı ile bir araya geliyor

BİLECİK VALİSİ DR. KEMAL KIZILKAYA KOORDİNATÖR VALİ OLARAK GÖREVLENDİRİLDİĞİ ELBİSTAN’DA HER FIRSATTA VATANDAŞLAR İLE BULUŞUYOR

BİLECİK VALİSİ DR. KEMAL

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya koordinatör vali olarak görevlendirildiği Elbistan’da her fırsatta vatandaşlar ile buluşuyor.

Vali Kızılkaya, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından koordinatör vali olarak görevlendirildiği Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde bulduğu her fırsatta vatandaşlar ile bir araya geliyor. İlk olarak ziyaretine çarsı esnafı ile başlayan Vali Kızılkaya Elbistan halinde üreticiler ve toptancılar ile bir araya geldi. Elbistan Kardeş Şehir Geçici Yaşam Merkezinde yaptığı ziyaretle günü tamamlayan Vali Kızılkaya iftarını da ilçe halkı ile yaptı.

Vali Kızılkaya ziyaretleri ardından yaptığı açıklamada, “Üreticilerin ürünlerini değerlendirdiği, toptancıların ürün tedarik ettiği Elbistan’ın önemli ticaret noktalarından olan sebze ve meyve halinde kardeşlerimizin sorunlarını dinledik. Tevekkül sahibi, güçlü insanların yaşadığı kadim Elbistan için umut her zaman var. Şehrimizi ayağa kaldırmak için tüm kurumlarımızla birlikte çok çalışacağız. Elbistan’ın sokaklarında neşe tekrar hakim olacak. Elbistan için ayağa kalkma vakti” dedi.