Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TGC’den muhabire saldırıya kınama

Vahap Munyar’ın başkanlığındaki Türkiye

Vahap Munyar’ın başkanlığındaki Türkiye Gazeteciler Cemiyeti(TGC) Yönetim Kurulu, A Haber Muhabiri Ahmet Nazif Vural’a yapılan saldırıyı kınadı. TGC, şu açıklamayı yaptı:

“Gazetecilerin sürekli hedef gösterildiği bir ortamda toplumsal barış sağlanamaz. Basına yönelik saldırılar, halkın haber alma ve gerçekleri öğrenme hakkına yönelik saldırılardır. Ne yazık ki ülkemizde gazetecilere yönelik saldırılar sıklıkla yaşanmakta, saldırganlar cezasızlıkla ödüllendirilmektedir.

Son olarak güvenlik güçlerinin Büyükçekmece Belediyesi’yle ilgili operasyonları sırasında bu saldırılardan biri daha meydana gelmiştir. Toplanan kalabalık içindeki bir grubun, olayı izleyen A Haber Muhabiri Ahmet Nazif Vural’a saldırdığı kamuoyuna yansımıştır. Olayla ilgili görüntülerde bu grubun içinden bir kişinin muhabir Ahmet Nazif Vural’a tekme attığı görülmektedir.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti olarak gazetecilere yönelik hiçbir saldırının kabul edilemez olduğunu belirtiyor ve kınıyoruz. Saldırıda yaralanan meslektaşımıza ‘geçmiş olsun’ diyoruz. Olayla ilgili gözaltına alınan kişilerin araştırılıp sorumluların cezalandırılacağını umuyoruz.”

Önder Balıkçı