Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tarsus’ta yangın gönüllülerine eğitim verildi

MERSİN’DE, ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN ‘100 BİN ORMAN YANGINLARI GÖNÜLLÜSÜ’ HEDEFİ DOĞRULTUSUNDA, TARSUS ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDE ORMAN YANGINLARI GÖNÜLLÜSÜ OLMAK İSTEYEN VATANDAŞLARA ORMAN YANGINLARI KONUSUNDA EĞİTİM VERİLDİ.

MERSİN'DE, ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN

Mersin’de, Orman Genel Müdürlüğü’nün ’100 bin orman yangınları gönüllüsü’ hedefi doğrultusunda, Tarsus Orman İşletme Müdürlüğünde orman yangınları gönüllüsü olmak isteyen vatandaşlara orman yangınları konusunda eğitim verildi.

2023 yılı yangın sezonu için gönüllü yangın eğitimleri, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Tarsus Orman İşletme Müdürlüğünce, Başoluk Orman İşletme Şefliğinde teorik ve uygulamalı olarak düzenledi. Tarsus Orman İşletme Müdürü Muhammet Köse, işletme şefi Halil Kabakçı ve iş sağlığı ve güvenliği uzmanı Somay Önalp eğitmenliğinde, yangınlarla mücadele etmek isteyen 95 gönüllü vatandaşa, orman yangınları hakkında genel bilgilendirme, yangınlarla mücadele yöntemleri, kullanılan araç ve gereçler, kişisel koruyucu donanımlar ve iş güvenliği konularında bilgiler verildi.

Eğitim sonunda yapılan sınavda başarılı olan yangın gönüllülerine sertifika verildi.