Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Suluova’da aniden bastıran sağanak ve dolu yolları göle çevirdi

AMASYA’NIN SULUOVA İLÇESİ, İKİ GÜN ÜST ÜSTE ANİDEN BASTIRAN SAĞANAK VE DOLU YAĞIŞININ ŞOKUNU YAŞIYOR. 24 SAAT ARAYLA AFET YAŞANAN İLÇEDE YOLLAR VE İŞYERLERİ SELE DÖNÜŞEN YAĞIŞIN PEŞİNDEN GÖLE DÖNDÜ. TARIM ARAZİLERİNDEKİ ÜRÜNLER ZARAR GÖRDÜ.

AMASYA’NIN SULUOVA İLÇESİ, İKİ

Amasya’nın Suluova ilçesinde 2 gün üst üste aniden bastıran sağanak ve dolu yağışı nedeniyle yollar göle döndü, iş yerlerini su bastı.

Amasya’nın Suluova ilçesi, 2 gün üst üste aniden bastıran sağanak ve dolu yağışına teslim oldu. Sağanak nedeniyle ilçede yollar göle döndü, iş yerleri sular altında kaldı, tarım arazileri zarar gördü. Araçlar suların içinde kaldı, vatandaşlar ise nehir gibi akan suların içinde güçlükle hareket etmeye çalıştı. Belediye ekipleri yolları kaplayan suyun tahliyesi için rögarları açmaya çalıştı. Esnaflar da su basan iş yerlerini temizledi.

Muhammed Hüsrev Çakan isimli vatandaş, iki gün art arda karşılaştıkları felaketin şokunu yaşadıklarını söyledi. Mehmet Can Şimşir isimli esnaf da, “Hayatımda böyle uzun süreli bir dolu yağışı görmemiştim. Her yer bembeyaz oldu” diye konuştu.