Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Posacı çok sevdiği tarlalardan kopamıyor

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ (TBMM) 27. DÖNEM AK PARTİ AYDIN MİLLETVEKİLİ ZİRAAT MÜHENDİSİ RIZA POSACI YENİDEN ADAY GÖSTERİLMEYİNCE ÇOK SEVDİĞİ TARLALARA GERİ DÖNDÜ.

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 27. Dönem AK Parti Aydın Milletvekiliği görevini başarı ile tamamlayan Ziraat Mühendisi Rıza Posacı, yeniden tarlaya inip tarımsal üretime başladı.

Bir dönem Aydın Ziraat Odası Başkanlığı, Umurlu Belediye Başkanlığı yapan TBMM 27. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ziraat Mühendisi Rıza Posacı tarlaya indi. Geçtiğimiz ay yapılan TBMM 28. Dönem Milletvekilliği Posacı, yeniden çizmesini giyip tarımsal faaliyetlerine başladı. Tarlaları karış karış gezen Posacı, toprak sevdasını “Bir aşk hikayesi” diyerek yorumladı.

“Çiftçi Rıza Posacı”

Seçimden sonra herkesten helallik isteyen Posacı, milletvekili aday listeleri açıklandıktan sonra sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Bugün açıklanan milletvekilliği listelerinde yer alan bütün arkadaşlarıma samimi başarılar diliyorum. Yıllarca siyaseti halka hizmet aracı olarak gören, toplum faydası için yapmış olmanın gönül huzurunu yaşıyorum. İmkanlarım dahilinde Aydın’ımıza hizmet için , her gelen telefona yetişmeye ve sorunlara çözüm bulmaya çalıştım. Aydın milletvekili olmanın onurunu bana yaşatan siz değerli hemşehrilerime binlerce teşekkür ediyorum. Geçen listede 4. sıra adayı olarak yer vererek seçilmemizi sağlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve parti teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum. Seçimlerde Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize daha çok hizmet edeceğim. Haklarınızı helal ediniz. Not: Seçimden sonra Kocaova’dayım, çay içmeye beklerim. Çiftçi Rıza Posacı” ifadelerini kullanmıştı.

(MU-İK-Y)

“Üretmeden duramıyorum”

Seçimlerin ardından milletvekilliği döneminde de terk edemediği tarlalara dönerek çalışmalara başlayan Posacı son yaptığı paylaşımdan birine de, “Yine dayanamadım, pamuk ekelim mi ,ekmeyelim mi derken içimizdeki pamuk ekme sevdası ağır bastı. Tohumu toprağa koyduk; çalışmak bizden, bereketi Allah’ımdan. Herhalde bizimkisi bir aşk hikayesi, üretmeden yapamıyorum” notunu düştü.