Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öztaylan seçim startını esnaf ziyaretiyle verdi

AK Parti Balıkesir Milletvekili

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Ali Taylan Öztaylan ve AK Parti Bandırma Teşkilatı, pazar esnafını ziyaret etti. “30 gün boyunca hızlı bir şekilde çalışıp 14 Mayıs’ta en güzel sonucu elde edebilmek için çalışacağız.” dedi.

Adaylıkların belli olması ile birlikte seçim startını veren AK Parti Bandırma teşkilatı 4’üncü sıradan Balıkesir Milletvekili Adayı olan Bandırmalı Ali Taylan Öztaylan ile pazar esnafını ziyaret etti.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı’nda vatandaşlar ile bir araya gelen Öztaylan,“Cuma günü ‘9’da 9 Milletvekili’ sloganıyla Balıkesir’de propaganda sürecimizi başlattık. Aday tanıtım toplantımızın ardından Çınarlı Mahallesi’nde iftarımızı yaptık. Sonrasında Dursunbeyliler iftarına katılım sağladık. Gece de sahur öncesi Bandırma’nın önde gelen STK’larıyla görüş alışverişinde bulunduk. Hem vatandaşımızla hem de dernek üyelerinde büyük heyecana şahit olduk. Aday tanıtım toplantımızın ardından ilk günde Bandırma’mızın Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı’nda, Bismillah diyerek bütün esnafımızla hemhal olmaya geldik. Onların dertlerini dinleyerek onlara hayırlı işler dilemeye geldik. 30 gün boyunca hızlı bir şekilde çalışıp 14 Mayıs’ta en güzel sonucu elde edebilmek için çalışacağız. İnancımız tam.” diye konuştu.

Haber: Nur Uysun