Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Metruk binada yangın çıktı, mahalleli isyan etti: “Çocuklarımız risk altında”

KOCAELİ’NİN ÇAYIROVA İLÇESİNDE BULUNAN METRUK BİNADA ÇIKAN YANGIN İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN SÖNDÜRÜLDÜ. METRUK BİNADAN RAHATSIZ OLAN VATANDAŞ, “BURASI SÜREKLİ YANIYOR. YETKİLİLERE SESLENİYORUZ. BURADAN OKUL ÖĞRENCİLERİ GEÇİYOR VE ÇOCUKLARIMIZ RİSK ALTINDA” DEDİ.

KOCAELİ'NİN ÇAYIROVA İLÇESİNDE BULUNAN

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde bulunan metruk binada çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Metruk binadan rahatsız olan vatandaş, “Burası sürekli yanıyor. Yetkililere sesleniyoruz. Buradan okul öğrencileri geçiyor ve çocuklarımız risk altında” dedi.

Yangın, Atatürk Mahallesi 320. Sokak üzerinde bulunan tek katlı metruk binada çıktı. Vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarıyla olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından büyümeden söndürüldü. Mahalleli ise metruk binadan rahatsız olduklarını ifade etti. Atatürk Mahallesi’nde ikamet eden bir vatandaş, “Bu metruk binada sürekli olarak madde bağımlısı gençler madde kullanıyor ve burası sürekli yanıyor. Yetkililere sesleniyoruz. Buradan okul öğrencileri geçiyor ve çocuklarımız risk altında” dedi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.