Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Manyas CHP’de Ülker güven tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi Manyas

Cumhuriyet Halk Partisi Manyas İlçe Başkanlığı’nın 38’inci İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Tek liste gidilen seçimde CHP Manyas İlçe Başkanı İsfendiyar Ülker ve yönetimi güven tazeledi.

Yakın zamanda gerçekleşen delege seçim sürecinin ardından CHP’de kongre süreci başladı. Balıkesir’deki kongre sürecinin Erdek’te başlamasıyla Manyas da kongre sürecini tamamladı.

CHP Manyas İlçe Başkanlığı’nın 38’inci İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Kongreye TBMM İdare Amiri Ensar Aytekin, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barcin, partililer ve vatandaşlar katıldı.

CHP İLÇE KONGRELERİ DEVAM EDİYOR

Tek liste gidilen seçimde CHP Manyas İlçe Başkanı İsfendiyar Ülker ve yönetimi güven tazeledi. Kongreye katılım sağlayan Başkan Tosun, “Devam eden İlçe Kongrelerimiz kapsamında bugün komşu kentimiz Manyas’taydık. CHP Manyas İlçe Başkanlığının 38’inci İlçe Kongresine; Balıkesir Milletvekilimiz ve TBMM İdare Amiri Ensar Aytekin, Milletvekilimiz Serkan Sarı, İl Başkanımız Erden Köybaşı ve kıymetli partililerimizle birlikte katılım sağladık. Tek liste ile gerçekleşen seçimde güven tazeleyen Manyas İlçe Başkanımız İsfendiyar Ülker ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi. CHP’nin Balıkesir kongre süreci ay sonuna kadar devam edecek.

Haber: M. Nur Uysun