Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kuşadası Belediye Meclisi’nde bayrak değişimi

KUŞADASI BELEDİYE MECLİSİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

KUŞADASI BELEDİYE MECLİSİ’NDE BAYRAK

Kuşadası Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Meclis Üyesi Hasan Çelik, ilerleyen sağlık sorunları nedeni ile meclis üyeliğinden istifa etti. İstifası, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tarafından kabul edilen Hasan Çelik’in yerine yedek meclis üyesi Vedat Kazancıoğlu getirildi.

Bir dönem Güzelçamlı Belediyesi meclis üyeliği de yapan ve 2019 yerel seçimlerinde Kuşadası Belediyesi meclis üyesi olarak seçilen Hasan Çelik, Belediye Başkanı Ömer Günel ve ekibinin siyasi hayatındaki en uzun dönem yol arkadaşlarından biri olarak tanınıyor. Aynı zamanda emekli öğretmen olan Hasan Çelik’in ilerleyen sağlık sorunları nedeni ile meclis üyeliğinden ayrılma kararı alması çevresinde de üzüntü ile karşılandı.

Başkan Ömer Günel istifa ile ilgili olarak, “Hasan Çelik, benim çok sevdiğim ve saygı duyduğum, siyasi hayatımdaki en önemli yol arkadaşlarımdan biridir. İlerleyen sağlık sorunları ile istifa etmesini üzüntü ile kabul etmek zorunda kaldım. Siyasi hayatın gereği olarak Hasan Hocamızın bayrağını yedek meclis üyemiz olan Vedat Kazancıoğlu bundan sonra asil meclis üyesi olarak başarı ile taşıyacaktır. Hasan Hocamıza bugüne kadar verdiği emekler için teşekkür ediyorum. Kendisi her zaman için bizimle beraber olacaktır. Bu vesile ile Vedat Kazancıoğlu’na da yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.