Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kurban kesiminde ihtiyaç duyulabilecek malzemelere talep arttı

KURBAN BAYRAMI’NA 2 HAFTADAN AZ BİR SÜRE KALINCA ESKİŞEHİR’DEKİ VATANDAŞLAR MUŞAMBA, BIÇAK VE BIÇAK BİLEYİCİ GİBİ EŞYALARA TALEP GÖSTERMEYE BAŞLADI.

KURBAN BAYRAMI’NA 2 HAFTADAN

Kurban Bayramı’na kısa bir süre kala Eskişehir’deki vatandaşlar kurban kesiminde ihtiyaç duyabilecekleri muşamba, bıçak ve bıçak bileyici gibi eşyalara talep göstermeye başladı.

Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla vatandaşların hazırlıkları başladı. Dini bir görev olan kurban kesmeyi kendi imkanlarıyla gerçekleştirecek olan vatandaşlar bazı gerekli malzemeleri satın almaya başladı. Eskişehir’de çeşitli hırdavat ve plastik satılan bir mağazada çalışan Yakup Çelik, yoğunluğun şimdiden başladığını söyledi. Talep edilen ürünleri karşılayabilmek için yeni ürünler getireceklerini dile getiren Çelik, “Yoğunluk şimdiden başladı. Vatandaşların birçoğu kurbanlarını kendi imkanları ile kesecekleri için özellikle yere serilecek muşambalara talep gösteriyor. Bunun yanı sıra olmazsa olmaz bıçak ve bıçak bileme aletlerine ilgi yoğun. Birkaç gün içerisinde de kurban poşeti, yeni bıçaklar vebenzeri ürünler getirerek vatandaşlara sunacağız. Son bir hafta kala kalabalığın artacağını düşünüyorum, zaten arife günü buralar dolup taşıyor. Gerekli malzemelerin fiyatları merak ediliyor, biz 30 metrelik muşambayı 37 liraya, bıçak bileme taşını 22 liraya, bıçak bileme aparatını ise 35 liraya satıyoruz” dedi.