Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiören’de LGS öğrencilerine tercih desteği

KEÇİÖREN BELEDİYESİ BÜNYESİNDE HİZMET VEREN TEPEBAŞI KURS MERKEZİ’NDE LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ (LGS) ÖĞRENCİLERİNE TERCİH EDECEKLERİ LİSELER KONUSUNDA KOLAYLIK SAĞLAMAK VE DESTEK OLMAK AMACIYLA REHBERLİK HİZMETİ VERİLECEK.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ BÜNYESİNDE HİZMET

Ankara Keçiören Belediyesi bünyesinde hizmet veren Tepebaşı Kurs Merkezi’nde Liselere Geçiş Sistemi (LGS) öğrencilerine tercih edecekleri liseler konusunda kolaylık sağlamak ve destek olmak amacıyla rehberlik hizmeti veriliyor.

Keçiören Belediyesi, LGS öğrencilere tercih edecekleri liseler konusunda kolaylık sağlamak amacıyla rehberlik hizmet veriyor. 3-19 Temmuz tarihleri arasında yapılacak tercih işlemlerinde belediye bünyesinde görevli öğretmenler yoğun bir mesai harcayarak öğrenciler için en uygun lise seçimini yapacak.

“Gençlerimizin hedeflerine ulaşmaları için nefer olmaya devam edeceğiz”

Tepebaşı kurs Merkezi’nin, öğrencileri doğru liselere yönlendirmek ve istedikleri okullara yerleştirebilmek için seferber olduğunu söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Öğrencilerimizin yıl boyunca verdikleri emeklerin boşa gitmemesi için doğru tercih önemli. Sınava hazırlık sürecinde olduğu gibi tercih döneminde de gençlerimizin hedeflerine ulaşmaları için nefer olmaya devam edeceğiz. İnşallah her bir öğrencimiz gönlünden geçirdiği liseye yerleşir. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.