Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kazaları önlemek için reflektörlü tasma diktiler

SUBÜ FERİZLİ MYO TEKSTİL TEKNOLOJİ PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNİN GECE TRAFİK KAZALARINI ÖNLEMEK İÇİN DİKTİKLERİ REFLEKTÖRLÜ TASMALAR, SOKAK KÖPEKLERİNE TAKILDI.

SUBÜ FERİZLİ MYO TEKSTİL

SUBÜ Ferizli MYO Tekstil Teknoloji Programı öğrencilerinin gece trafik kazalarını önlemek için diktikleri reflektörlü tasmalar, sokak köpeklerine takıldı.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Ferizli Meslek Yüksekokulu Tekstil Teknolojisi Programı öğrencileri, gece seyir halindeki araçların sokak köpeklerini fark etmesi ve insan ve hayvan sağlının korunması amacıyla Teknik Tekstiller dersi bünyesinde reflektörlü tasma dikti. Dikilen tasmaların bir proje çerçevesinde kullanılması için ilgili dersin yürütücüsü Öğretim Görevlisi Şebnem Noyat, Gönüllülük Çalışmaları dersi çerçevesinde öğrencisi olan Emine Fıstıkçı ile birlikte ‘Sokak Köpeklerine Reflektörlü Tasma’ başlıklı proje hazırladılar. Projenin çalışmaları ise Söğütlü Akarca İmam Hatip Lisesi Öğretmeni Yasemin Korbay, belediye yetkilileri tarafından yürütülerek sokak köpeklerine taktılar.