Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kapatılan Kayseri OSB TV’nin cihaz ve ekipmanları satışa çıkarılıyor

KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ BÜNYESİNDE KURULAN ANCAK YÖNETİM KURULU KARARINCA KAPATILAN KAYSERİ OSB TV’NİN TEKNİK ALT YAPI YAYIN CİHAZ VE EKİPMANLARI KAPALI ZARF USULÜ TEKLİF ALMA YOLUYLA SATIŞA ÇIKARILACAK.

KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi bünyesinde kurulan ancak yönetim kurulu kararınca kapatılan Kayseri OSB TV’nin teknik alt yapı yayın cihaz ve ekipmanları kapalı zarf usulü teklif alma yoluyla satışa çıkarılacak.

Kayseri OSB’den yapılan açıklamada; 12-23 Haziran 2023 (23 Haziran 17:30’a kadar) başvuruların alınacağı ve 4 Temmuz 2023 Salı 14:00’te ihalenin gerçekleştirileceği ifade edildi. Yapılan açıklamada, ihaleye katılmak isteyenlerin detaylı bilgi almak ve söz konusu cihaz ekipman listesi ile şartnameyi satın almak için Kayseri OSB Makine İkmal ve Satın Alma Müdürlüğüne şahsen veya 0352 321 11 00 numaralı telefon yoluyla başvuruda bulunulabileceği kaydedildi.

Açıklamada, başvuru ve ihale adresi ise Kayseri OSB Bölge Müdürlüğü 6. Cadde. 22/A 38070 Kayseri OSB/Melikgazi/Kayseri olarak belirtildi.