Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İşlek sokaktaki çukur vatandaşı söyletti

Bandırma’nın en işlek caddelerinden

Bandırma’nın en işlek caddelerinden biri olan Sevgi Yolu’nda oluşan çukura vatandaşlar tepki gösterdi. Kısa sürede düzeltilmesini isteyen esnaf, yetkililere seslendi.

Bandırma’nın kalbi konumundaki Sevgi Yolu’nun girişinde oluşan çukur yüzünden esnaf ve vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşlar kısa sürede işlek sokağın düzeltilmesini istedi. Yürürken yola takılıp düşme tehlikesi yaşadığını aktaran bir vatandaş, “Telefona bakarken çukuru fark etmedim. Az kalsın düşüyordum. Burası Bandırma’nın en işlek sokaklarından biri. Gencinden yaşlısına, çocuğundan engelli bireylere kadar herkes geçiyor. Böyle bir caddede çukur olması hiç hoş değil. Yetkililerin düzeltmesini istiyoruz” diye konuştu.

ÇUKUR ESNAFIDA İSYAN ETTİRDİ

Mal yüklemesi yaparken zorlandıklarına dikkat çeken bir esnaf, müşterilerin de tepki gösterdiğini kaydetti. Esnaf, “Vatandaşlar çukura takılmamak için çukurun etrafından geçmeye çalışıyor. Sabahtan beri çalışırken görüyoruz. 3-4 kişi çukuru fark etmediği için takıldı. Müşterilerimizde gelip geçerken söyleniyorlar. Çünkü bu yoldan her yaşta insan geçiyor. Belediye ekipleri her zaman çalışıyor. Onlara bir sözümüz yok ama bu yolunda en kısa zamanda düzeltilmesini istiyoruz.” dedi.

Haber: Selin Girgin