Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HepsiJET XL, kapıdan sığmayan ürünleri vinç ile teslim ediyor

HEPSİJET XL, LOJİSTİK TESLİMATLARINDA EN BÜYÜK PROBLEMLERDEN OLAN FİZİKSEL KOŞULLAR NEDENİYLE TESLİMATI ZOR SİPARİŞLERİ XL ASANSÖRÜ YA DA VİNÇ İLE TESLİM EDİYOR.

HEPSİJET XL, LOJİSTİK TESLİMATLARINDA

HepsiJET XL, lojistik teslimatlarında en büyük problemlerden olan fiziksel koşullar nedeniyle teslimatı zor siparişleri XL asansörü ya da vinç ile teslim ediyor.

HepsiJET XL, beyaz eşya ya da mobilya gibi büyük hacimli siparişleri Türkiye’nin 81 iline 48 saatte iki kurye ile müşterinin adresine taşıyor. Verilen bilgiye göre; satın alınan büyük hacimli ürünlerin lojistik teslimatlarında en büyük problemlerden olan yüksek kat, dar apartman boşlukları ya da kapı girişleri gibi fiziksel koşullarda HepsiJET XL, fiziksel engeller nedeniyle teslimatı zor siparişleri XL asansörü ya da vinç ile teslim ediyor.

Teslimat öncesinde müşterilerle görüşerek teslimat için gerekli fiziksel koşulları öğrenen ekipler, fiziksel imkansızlıkların tespit edildiği teslimat adresine gerekli ayarlamaları gerçekleştiriyor ve HepsiJET XL’a özel XL asansörü ya da vinç tahsis ediliyor. Siparişler müşterilerin evinde uygun gördüğü alana kadar teslim edilerek güvenli teslimat garantisi de sunuluyor. Siparişler, hasarsız ve zamanında teslim ediliyor ve teslimattan sonra da müşteriler aranarak geri bildirimleri alınıyor. Söz konusu ürünlerin iptal ya da iadesi için de aynı süreç gerçekleştiriliyor.