Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GÜÇLÜ FİLONUN YENİ ÜYESİ ÇALIŞMALARA SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

Ayvalık Belediyesi’nin hizmet araçları

Ayvalık Belediyesi’nin hizmet araçları filosunun yeni üyesi Konteyner Yıkama ve Dezenfeksiyon Aracı çalışmalarına son sürat devam ediyor. Daha temiz bir Ayvalık Mümkün sloganıyla yola çıkan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, çevre temizliğine önem veren anlayışıyla çalışmalarına devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalarda özellikle yaz aylarında, kötü koku ve haşere üreme noktalarının başında yer alan çöp konteynerleri, öncekin yıllarda kiralanan araçlarla yapılan işlemleri artık kendi bünyesindeki araçla hem yıkıyor hem dezenfekte ediyor hem de ilaçlıyor.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin yaptığı açıklamada; “Modern donanımı ile 3 dakika içerisinde konteyneri temizleyen çevre dostu araç, pis suyu kendi içerisinde barındırarak dışarı vermiyor. Konteynerlerin temizliğinde doğaya zarar vermeyen bakteri önleyici, kir sökücü ve koku giderici ilaçlar kullanılıyor. Böylece görüntü kirliliği, koku, larva ve sinek oluşumunun da önüne geçilmiş olunuyor. Kent genelinde her mahallede belirlenen periyotlarla konteynerlerin ve konteyner alanlarının yıkama, dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları kesintisiz olarak yıl boyunca devam edecek” dedi.