Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdek CHP’de Hale Tuna başkan

Cumhuriyet Halk Partisi Erdek

Cumhuriyet Halk Partisi Erdek İlçe Başkanlığı’nın 38’inci İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Tek liste gidilen seçimde CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, yine başkan oldu.  

Yakın zamanda gerçekleşen delege seçim sürecinin ardından CHP’de kongre süreci başladı. Balıkesir’deki kongre sürecine Erdek ile start verildi. CHP Erdek İlçe Başkanlığı’nın 38. İlçe Kongresi gerçekleştirildi.  Kongreye TBMM İdare Amiri Ensar Aytekin, Milletvekili Serkan Sarı, İl Başkanı Erden Köybaşı, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Yağar,  partililer ve vatandaşlar katıldı.

“ÜLKEMİZİN AYDINLIK GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞMAYA TALİBİZ”

Tek liste gidilen seçimde Hale Tuna ve yönetim kurulu seçildi.  19 Ocak 2020’de göreve geldiklerini söyleyen Hale Tuna, “Başarı için canla başla çalışmaya talibiz. Yönetim Kurulumuzdaki, Kadın Kolları’mızdaki ve Gençlik Kollarımız’daki değerli olan arkadaşlar ile önce ilçemizi yine ve yeniden iktidar yapmaya ülkemizin aydınlık geleceği için çalışmaya talibiz.” dedi. Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Tek liste ile girilen seçimde aday olan Hale Tuna başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine çıktıkları yolda başarılar diliyorum.” dedi.  

Haber: M. Nur Uysun