Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DOSTEK öğretmen ve öğrencileri 40 günlük staj için yurt dışına çıkıyor

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ TEKNİK KOLEJİ (DOSTEK) ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ, İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN 2022 YILI MESLEKİ EĞİTİM ALANINDA ERASMUS AKREDİTASYONU PROJESİNİN YURT DIŞINDAKİ EĞİTİM ETKİNLİKLERİNE DAHİL OLMANIN HEYECANINI YAŞIYOR.

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji (DOSTEK) öğretmen ve öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 2022 yılı Mesleki Eğitim Alanında Erasmus Akreditasyonu projesinin yurt dışındaki eğitim etkinliklerine dahil olmanın heyecanını yaşıyor.

DOSTEK Koleji Müdürü Saadettin Dumlu; 18 Haziran – 27 Temmuz 2023 tarihleri arasında Avusturya’nın Viyana kentinde yapılacak olan 40 günlük staj faaliyetine katılmak üzere DOSTEK Koleji öğrencilerinin pasaport işlemlerinin tamamlandığını belirtti.

Yurt dışı eğitimlerinin önemine değinen Saadettin Dumlu, okul eğitimi ve mesleki eğitim alanında akreditasyonun önemine işaret ederek, “Erasmus+ Akreditasyon Programı, öğretmen ve öğrencilere uluslararası eğitim fırsatları sunarken, dil öğrenme, yurtdışında eğitim görme ve staj yapma gibi konularda kişisel gelişimlerine katkı sağlıyor. Erasmus+ Mesleki Eğitim Programında ise temel mesleki eğitim alan öğrencilerin yurt dışında staj faaliyetleriyle mesleki becerilerini geliştirmeleri sağlanıyor. Bu faaliyetlerle öğrenci ve öğretmenlerin uluslararası eğitim ortamlarında deneyim kazanmalarını ve yeni perspektifler edinmelerini desteklenmektedir.” dedi.