Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’Lİ AHMET AKIN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Kurban Bayramı’nın barış, kardeşlik, sevgi ve paylaşımın hakim olduğu bir ortamda geçmesini dileyerek, sağlıklı ve huzur dolu bir bayram temennisinde bulundu.

CHP’li Akın, Kurban Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. Akın’ın mesajı şöyle:
“Dostluk ve kardeşlik duyguları ile bizleri bir araya getiren; paylaşımın, dayanışmanın muhteşem birlikteliğimizi bizlere yeniden hatırlattığı Kurban Bayramımızı yaşıyoruz. Ailelerin kucaklaştığı, küslüklerin son bulduğu, dini vecibeler yerine getirilirken ihtiyaç sahiplerinin de yüzlerinin güldüğü Kurban Bayramımızın mübarek olmasını temenni ediyorum. Barış, kardeşlik, sevgi ve paylaşımın hakim olduğu bir ortamda tüm vatandaşlarımıza gönüllerince geçirecekleri sağlıklı ve huzur dolu bir bayram diliyorum.

‘BARIŞ VE KARDEŞLİK’
Bu bayramda ortaya koyacağımız birliktelik ile sağlıklı ve mutlu yarınları hep beraber inşa edebileceğimizi bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Cennet vatanımızı bizlere bırakmak için canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Şehitlerimizin ailelerine bir kez daha sabırlar diliyor, Kurban Bayramı’nın ülkemize, milletimize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum.

‘BELEDİYELERİMİZ SAHADA’
Türkiye’nin dört bir yanındaki CHP’li belediyelerimiz, Kurban Bayramı’nda da vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyor. Aylar öncesinden oluşturdukları kurban pazarı alanlarıyla vatandaşlarımızın kurbanlık alışverişlerini sağlıklı bir ortamda yapmaları için çaba gösteren belediyelerimiz, bayram süresince de sahada olacak. Vatandaşlarımız, dini vecibelerini belediyelerimizin oluşturduğu kurban kesim alanlarında, hijyenik şekilde gerçekleştirebilecek. Temel belediyecilik hizmetlerinin aksamaması için nöbetçi ekiplerimiz görevlerinin başında olacak. Pek çok belediyelerimiz de vatandaşlarımıza Kurban Bayramı süresince ücretsiz toplu ulaşım hizmeti sunacak. Bayram süresince görevleri başında olacak tüm belediye emekçilerimizin bayramını kutluyor, çabaları için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”