Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Birbirinden renkli eserler yılsonu sergisinde yer aldı  

Harun Karacan Gençlik ve

Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi El Sanatları Kursları eğitmeni İlknur Bozdemir’in El Sanatları Yılsonu Sergisi’nin açılışı gerçekleşti.

Bandırma Belediyesi Harın Karacan Gençlik ve Spor Merkezi El Sanatları Kurslarında yıl boyunca eğitmen İlknur Bozdemir’in öğrencileri tarafından yapılan eserler sanatseverlerle buluştu. İlknur Bozdemir El Sanatları Yılsonu Sergisi’nin açılışı, Melih Çınar Sergi Salonu’nda Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Yağar tarafından gerçekleşti.

Yıl boyunca 10 kursiyer tarafından yapılan 43 eserin yer aldığı serginin açılışına; Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Yağar, Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Nilgün Germiyan ve Bandırma Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Funda Öztemel katıldı. Eğitmen İlknur Bozdemir, “Ekim ayından bu yana kursiyerlerimle bir sanat yoluna başladık. Hepsinin içinde olan bu yetenekleri kazıyarak beraber çıkardık. Her katmanda hem onlar da kendilerini keşfediyorlar hem sanatta neye yönelik olacağını, neyi istediklerini, neyi sevdiklerini de bulmaya çalışıyorlar.”dedi.

Haber: Nur Uysun / Selin Girgin