Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Belediye Burada, Demirkapı’da”

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, çeşitli ziyaretler kapsamında öğrencilerle ve Susurluklu vatandaşlarla bir araya geldi.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Belediye tarafından gerçekleştirilen “Belediye Burada” projesi kapsamında Susurluklularla bir araya geldi. Demirkapı Mahallesi’nde Başkan Yardımcısı Sibel Sarı ve belediye ekibi ile birlikte halkla bir araya gelen Başkan Güney, “Bugüne kadar; tüm mahallerimize, bütün köylerimize, çeşitli zamanlarda hizmet için ulaştık. İmkânlarımız ve planlarımız doğrultusunda Susurluk’umuzun her yerine hizmet getirdik. Ancak bugün bütün Belediye Burada. Demirkapı mahallemizde komşularımızla buluşmaya, varsa eksiklerimizi tamamlamaya geldik.” diye konuştu.

“GELECEKTEN UMUTLUYUZ”

Atatürk İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle de bir araya gelen Başkan Güney, çocuklar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Ziyaret kapsamında öğrencilere hediyeler dağıtarak mutlu etmekten onur duyduğunu kaydeden Başkan Güney, “Bugün Cumhuriyetin yüzleri olan çocuklarımızı mutlu etmekten onur duyduk. Onlar bugün mutlu bizler ise gelecekten umutluyuz.” dedi.

“BİR FOTOĞRAF OLARAK GÖRÜNENİN ALTINDA ÇOK FAZLA DEĞER VAR”

Her Salı pazara uğrayarak üreticilerle ve halkla bir araya gelen Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Salı Pazarı’nda esnafla yine bir araya geldi. Başkan Güney, “Üretici Pazarı bizler için çok önemli. Her Salı Pazarımıza uğrar üreticilerimiz ve halkımızla sohbet eder sonrasında bir başka değerimiz olan esnaflarımızdan birinde mutlaka kahve içer hal, hatır sorar isteklerini dinleriz. Her hafta bir fotoğraf olarak görünenin altında çok fazla değer var bizler için.” diye konuştu.

Haber: Selin Girgin