Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’ya Büyükşehir Hizmet Binası açıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Hizmet Binası’nın açılışı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz tarafından gerçekleştirildi.

Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda daha önceden Bandırma Ortaokulu olan bina restore edilerek Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Hizmet Binası olarak hizmete açıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarını Bandırma halkına daha rahat sunmak ve BALMEK kursları gibi hizmetler vermek amacıyla kullanılacak olan binanın açılışını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz gerçekleştirdi. Açılışa; AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Balıkesir Büyükşehir Güney Marmara Koordinatörü İbrahim Koman, Bandırma’da kurulan İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Koray Başa, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

“YENİ HİZMET BİNAMIZ BANDIRMA’YA ÇOK ŞEY KAZANDIRACAKTIR”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, açılış ile ilgili yaptığı konuşmada, “Bandırma’ya yıllarca farklı amaçlarla hizmet etmiş bir tarihi binayı, yine Bandırmalının hizmetine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Hizmet Binası olarak sunuyoruz. Burada çalışan toplam 34 personelimiz ve yöneticileriyle halkımızın daha kolay ulaşabileceği, Büyükşehir hizmetlerinden hızlı yararlanacağı, bilgi edinebileceği bir binayı hizmete sunmanın kıvancını yaşıyoruz. Yeni hizmet binamız daha önce çok güzel ve farklı amaçlarla kullanılmış ama eminim ki Balıkesir Büyükşehir Belediyesi burada yapacağı hizmetlerle, buradaki personeliyle Bandırma’ya çok şey kazandıracaktır. Burada belirli bir süreyi geçirmek için kendimize de çalışma ofisi yaptık. Buranın projelerini yerinde, buranın ekibiyle sürdüreceğiz. Şu anda açmış olduğumuz BALMEK kurslarıyla da Bandırma halkımıza Büyükşehir’in bütün nimetlerini de getirerek, yerinde hizmet sağlamak için bu binayı yaptık. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”dedi. Başkan Yılmaz, açılışın ardından odaları gezerek vatandaşlara tanıttı. El sanatları ve ebruli denemesi yapan Başkan Yılmaz, son olarak muhtarlar ile bir araya gelerek brifing verdi.

Haber: Nur Uysun / Selin Girgin