Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da yeşil dönüşümün adımları atıldı

Güney Marmara Sanayi ve

Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu’nun (GÜNMARSİFED) ev sahipliğinde, Bandırma Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (BANSİAD) katkılarıyla “Yeşil Dönüşümlü, Yol Arkadaşım” Projesi’nin “Yeşil Dönüşümün Temelleri” başlıklı paneli gerçekleştirildi.

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve Konrad-Adenauer-Stiftung (KAS) Derneği Türkiye Temsilciliği tarafından yeşil dönüşüm sürecini KOBİ’ler perspektifinde ele almak üzere 2021 yılında hayata geçirilen KOBİ’ler İçin Yeşil Dönüşüm Projesi’nin, 3’üncü döneminin ilk etkinliği Bandırma Grand Asya Hotel’de gerçekleştirildi.

GÜNMARSİFED ev sahipliğinde, BANSİAD’ın katkılarıyla düzenlenecek etkinliğin açılış konuşmalarını TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi İsa Tamer Çelik, KAS Derneği Türkiye Temsilcisi Walter Glos, GÜNMARSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bekki ve BANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Funda Dedeoğlu yaptı.

BANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Funda Dedeoğlu, “Ülke genelinde yeşil farkındalığı oluşturmak lazım. Bu faaliyetlerden en önemlisi olan Yeşil Dönüşüm Yol Arkadaşım Projesi çerçevesinde bugün Bandırma’da olmanın gururunu yaşıyoruz. Bugün amacımız yeşil dönüşümün farkındalığını yaratmak.”dedi.

PANELDE YEŞİL DÖNÜŞÜM HEDEFLERİ AKTARILDI

GÜNMARSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bekki, “Bugün burada Bölgemiz sanayi üretimi adına çok büyük önem taşıyan “KOBİ’ler İçin Yeşil Dönüşüm” konu başlığı altında üretimimize değer katma adına bir arada bulunuyoruz.”diye konuştu.

İsa Tamer Çelik TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi, “TÜRKONFED olarak en öncelikli amacımız KOBİ’lerimiz başta olmak üzere ülkemizin her yanındaki şirketlerin yeşil dönüşüme adapte olmasını sağlamak. Bu misyonla burada bulunuyoruz.”dedi.

Etkinlikte Yeşil Dönüşümün Temelleri başlıklı bir panel düzenlendi. Basına kapalı olarak devam eden panelin moderatörlüğünü Yeşil Dönüşüm Komisyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Onur Ünlü yaptı. Konuşmacı olarak Altensis Kurucu Ortağı Serkan Emin, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi, Finansmana Erişim Komisyonu Başkanı Kaan Kiziroğlu, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdullah Güç yer aldı.

Haber: Selin Girgin / Nur Uysun