Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma TÜKDER’de Hügül güven tazeledi

Tüketicileri Koruma Derneği (TÜKDER)

Tüketicileri Koruma Derneği (TÜKDER) Bandırma Şubesi’nin olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. TÜKDER Bandırma’da Nuray Hügül yeniden başkan seçildi.

TÜKDER Bandırma Şubesi’nin olağan genel kurulu Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi’nde gerçekleşti. Kurulda, divan kurulu başkanlığını TÜKDER Genel Başkanı Nejdet Filizoğlu üstlendi. Yönetim Kurulu Başkanı Nuray Hügül, çalışma raporunu okudu. Başkan Hügül, tüketici sorunlarının çözümü için ellerinden geleni yaptıklarını, 160 üyeyle aldıkları üye sayısını 256’ya çıkardıklarını belirtti.

“TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ SAYISI SON DÖNEMDE 200’E DÜŞÜRÜLDÜ”

TÜKDER Genel Başkanı Nejdet Filizoğlu, 12 Eylül 1980 askeri darbesinden sonra sivil toplum kuruluşları üzerindeki baskıların yoğunlaştığını, bugün de bu baskının sürdüğünü söyledi. Filizoğlu, “Buna rağmen hala ülkemizdeki tüketiciler, yüzde 85’e varan oranda örgütlendiler. Ülke genelindeki 1100 Tüketici Hakem Heyeti sayısı son dönemde 200’e düşürüldü. Kapatılan hakem heyetleri arasında Bandırma da yer alıyor.” diye konuştu. Filizoğlu’nun konuşmasının ardından çalışma ve hesap raporları sunularak oy birliğiyle kabul edildi. Ardından yeni yönetim ve denetim kurulları seçildi. Seçime, tek liste giren Nuray Hügül ve yönetimi yeniden göreve getirildi. TÜKDER’in yeni yönetiminin iki yıl süreyle görev yapacağı belirtildi.

Yönetim Kurulu (Asıl); Nuray Hügül, Yıldız Kahraman, Ertan Kenarlıoğlu, Cumali Söylemez, Sefa Çavuşoğlu

Yönetim Kurulu (Yedek); Hasip Beycan, Gonca Çaylant, Suna Küçük, Lütfiye Erdoğan, Nesrin Yalınkaya

Denetim Kurulu (Asıl); Neriman Çiçek, İlkgül Çağlar, Tacettin Eroğlu

Denetim Kurulu(Yedek); Yıldırım Dinçer, Zeynep Yılmaz, M. Kader Eren

Haber: M. Nur Uysun