Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balıkesir’de özel gereksinimli bireyler, asker olma heyecanı yaşadı

Engeliler Haftası kapsamında, Bandırma

Engeliler Haftası kapsamında, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Temsili Askerlik Ant İçme Töreni’ne katıldı.

Engelliler haftası kapsamında, Balıkesir’de gerçekleştirilen Temsili Askerlik Ant İçme Töreni’ne, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir katıldı. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından engelli bireylerin bir günlüğüne askerlik vazifelerini yerine getirmeleri amacıyla düzenlenen törene Balıkesir Valisi Hasan Işıldak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, 9. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Cihangir Kemal Yüzçelik, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız ile il ve ilçe protokolü katıldı.

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen, Temsili Askerlik Ant İçme Törenine katılan özel gereksinimli bireyler, asker olma heyecanını yaşadılar. Çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması, askerlerin kamuflaj giyimi, fotoğraf çekimi ve ant içme töreni provaları, yemin töreni ile son buldu.

Haber: Selin Girgin