Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alt yapıda çalışmalar sürüyor

DÜZCE BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON MÜDÜRLÜĞÜ YILIN İLK ÜÇ AYINDA 3 BİN 30 METRE İÇME SUYU HATTI BAĞLADI, BİN 145 METRE DE HAT YENİLEME İŞLEMİNİ YAPTI.

DÜZCE BELEDİYESİ SU VE

DÜZCE(İHA) – Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü yılın ilk üç ayında 3 bin 30 metre içme suyu hattı bağladı, bin 145 metre de hat yenileme işlemini yaptı.

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, 2023 yılının ilk 3 aylık dönemine ait faaliyet raporunu kamuoyu ile paylaştı. Müdürlük, bu dönemde merkez genelinde içme suyundan, kanalizasyon hattına, yağmur suyu hattından muhtelif çalışmalara kadar alt yapıyı desteklemesini sürdürdü. Mevcut hatların tamir, bakım ve onarımları başta olmak üzere yeni hat açılması gibi hizmetlerini de aksatmadan yerine getiren Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, merkez ve muhtelif mahallelerde 348 adet kanal açma hizmetini yerine getirirken, hizmet sahası dahilinde bin 885 adet vidanjör çekimini de gerçekleştirdi.

Kanalizasyon hizmetleri

Müdürlük, söz konusu süreçte 82 adet kanalizasyonun parsel bağlamasını yaparken, kanalizasyon ana hat ve parsellerde meydana gelen 112 arızanın da giderilmesine ön ayak oldu. 3 aylık dönem içerisinde 3 bin 3507 metre kanalizasyon hattının çekilmesini de sağlayan müdürlük ekipleri, 241 kanalizasyon ızgara açma, temizleme, yükseltme işlemini de şartlara uygun şekilde gerçekleştirdi.

İçme suyu ve hat arıza çalışmaları

İçme suyu konusunda da hassas şekilde hareket eden ve sağlıklı bir ortamda vatandaşlara ulaştırılması için yoğun çaba gösteren ekipler, bu dönemde 3 bin 30 metre içme suyu hattı bağlanmasını, bin 145 metre de hat yenileme işlemini başarılı şekilde tamamladı. Ekipler, meydana gelen içme suyu ana hat ve parsel arızalarına yönelik yaptığı çalışmayla 589 arızanın giderilmelerini de sağladı.

Yağmur suyu hatlarının döşenmesi noktasında da tüm imkanlarını sahaya yansıtan ekipler, 2 bin 621 metrelik hat döşenmesini sağlarken, 172 baca açma ve yükseltme işleminin yanı sıra 71 parsel yükseltme işlemini de yerini getirdi.