Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lise öğrencilerinin karakalem sergisi beğeni topladı

Bandırma Mesleki Teknik Anadolu

Bandırma Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, 12’nci sınıf ve Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi 10’uncu sınıf öğrencilerini yaptığı özel kara kalem çalışmaları sergisinin etkinliği gerçekleştirildi.

Bandırma Mesleki Teknik Anadolu Lisesi 12’nci sınıf öğrencisi Bora Şallı ve Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi 10’uncu öğrencisi Metehan Çaldır’ın yaptıkları karakalem çalışma sergisinin açılışı, Bandırma Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.

Lise öğrencilerinin yaptığı, natürmort figürler ve imgesel konuların ağırlıklı olduğu karakalem çalışmaları öğretmenler ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Açılışa Bandırma Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Şefik Acar, Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ahmet Obuz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Bandırma Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Münevver Bülbül, “Öğrencilerimizin kendilerine güvenmesi ve hedef koyması için, bu tür ilgi ve yeteneklerini sergilemesi gerektiğini düşünüyorum. Başarılarından dolayı tebrik ederim” diye konuştu.

Bandırma Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde26 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek olan sergi, Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi’nde 30 Mayıs Salı günü saat 12.00’de tekrar beğeniye sunulacak.

Haber: Selin Girgin