Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BANÜ öğrencileri için sınav tarihleri belli oldu

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi,

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı dönem sonu, bütünleme ve tek ders sınavlarının uzaktan öğretim yöntemleriyle çevrimiçi (online) yapılacağını açıkladı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Bahar Yarıyılı Dönem Sonunda yapılacak olan bütünleme ve tek ders sınavlarının Yükseköğretim Kurulu’nun 27 Mayıs 2020 tarihinde ilan ettiği “Üniversitelerde Dijital Ortamlarda Gerçekleştirilebilecek Sınavların Temel İlkeleri” yönetmeliğine uygun olarak uzaktan öğretim yöntemleriyle online yapılacağını duyurdu.

YÜZ YÜZE EĞİTİM GÖRENLER YÜZ YÜZE SINAV OLACAK

Eğitimlerin yüz yüze devam ettiği programlarda ise ilgili birimin yönetim kurulu tarafından uygun görülen derslerin sınavlarının yüz yüze yapılacağı açıklandı. Online yapılacak sınavlarda ise; çoktan seçmeli online sınav, açık uçlu online klasik sınav ve LMS (Öğrenme yönetim sistemleri) üzerinden klasik ödev yükleme şeklinde yapılacağı kaydedildi. Dönem sonu sınavlarının tarihleri, 19 Haziran 2023-26 Haziran 2023 olarak belirtildi. Bütünleme Sınavları ise 08 Temmuz 2023-14 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılacak. Tek ders sınavına girecek öğrenciler için ise tarih 25 Temmuz 2023 olarak belirlendi. Dönem Sonu, Bütünleme ve Tek Ders Sınav Programlarının tüm akademik birimlerin internet sitelerinde ilan edileceği belirtildi.

Haber: Nur Uysun