Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teksüt Bandırmaspor-Adanaspor A.Ş. maçının hakemi açıklandı

24 Aralık’ta Bandırma’da oynanacak

24 Aralık’ta Bandırma’da oynanacak Teksüt Bandırmaspor-Adanaspor A.Ş. maçında görev alacak hakemler belli oldu.

Bandırmaspor geçtiğimiz hafta oynadığı Ankara Keçiörengücü maçında aldığı 1-3’lük galibiyet ile 3 puan aldı. TFF 1’inci Lig’in 17’nci haftasında Bandırmaspor, 29 puanla 4’üncü sırada yer alıyor. Bu hafta Bandırma’da Adanaspor A.Ş. ile karşı karşıya gelecek olan Bandırmaspor, maç hazırlıklarına başladı. 24 Aralık Pazar günü yapılacak olan Ankara Teksüt Bandırmaspor-Adanaspor A.Ş. karşılaşmasının hakemi belli oldu.

KARŞILAŞMADA DÜDÜK TAŞKINSOY’DA

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından karşılaşmayı yönetmesi için Abdullah Buğra Taşkınsoy görevlendirildi. Türkmen’in yardımcı hakemliğini ise Mehmet Kapluhan ve Hasan Hüseyin Tetik üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi olarak ise Safa Yılmaz belirlendi.

BANDIRMASPOR BU HAFTA DA 4’ÜNCÜ SIRADA

Sezonun 17’ncı maçında Adanaspor A.Ş. ile karşılaşacak olan Bandırmaspor, 29 puanla ligin 4’üncü sırasında yer alıyor. Adanaspor A.Ş. ise mevcut 16 puanı ile ligde 14’üncü sırasında yer alıyor. Ankara Teksüt Bandırmaspor-Adanaspor A.Ş. maçı 24 Aralık Pazar günü Bandırma 17 Eylül Stadı’nda saat 13.30’da oynanacak. Bandırmaspor bu maçı kazanması halinde ligin ilk devresini 32 puan ile kapatacak.
Haber: M. Nur Uysun