Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PFDK’dan Bandırmaspor’a ağır ceza

TFF 1’inci Lig’in 5’inci

TFF 1’inci Lig’in 5’inci haftasında oynanan Göztepe-Bandırmaspor maçının ardından Bandırmaspor’a ceza yağdı.

TFF 1’inci Lig’in 5’inci haftasında oynanan Göztepe-Bandırmaspor maçının ardından Bandırmaspor ceza aldı. Maç esnasında Bandırmaspor taraftarlarının yarattığı saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilen Bandırmaspor’a 56 bin lira para cezası verildi.

Göztepe maçında bir ceza da Bandırmaspor Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Kır’a geldi. Oğuz Kır’a, akredite edilmediği soyunma odası koridorlarında bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar verildi. Oğuz Kır, ynı zamanda maç esnasında görevli ve özel güvenliklerine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 21 gün hak mahrumiyeti ve 52 bin lira para cezası yedi.

PFDK’nın Bandırmaspor’a verilen cealar ile ilgili açıklaması şu şekilde;

“TEKSÜT Bandırmaspor Kulübünün, 17.09.2023 tarihinde oynanan Göztpe A.Ş.-TEKSÜT Bandırmaspor Trendyol 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının ve mensubunun neden olduğu saha olayları nedeniyle 56.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada TEKSÜT Bandırmaspor Kulübünün, mensubunun akredite edilmediği soyunma odası koridorlarında bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada TEKSÜT Bandırmaspor Kulübü idarecisi Oğuz Kır’ın, müsabaka görevlisi ile özel güvenliklerine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 21 Gün Hak Mahrumiyeti ve 52.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

Haber: M. Nur Uysun