Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Göçmez’den, Bandırmaspor için seferberlik çağrısı

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, Bandırmaspor’a sürdürülebilir gelir kaynağı yaratmak için tüm Bandırma’yı seferberliğe davet etti.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 5 yıl boyunca yönetim olarak Bandırmaspor için çalıştıklarına dikkat çekti.

Göreve başladıkları 2019 yılında basın ve taraftar önünde Eken Otel’de düzenlenen toplantıyı hatırlatan Başkan Göçmez, “5 yıl içinde gerçekleştirmeyi planladığımız sözlerimizi kısaca hatırlayalım; Transfer yasağını ve icraları kaldıracağız. Eski yönetimlere ve kişilere olan tüm borçları ödeyeceğiz. Kurumsallaşacağız. Sosyal medya, dijitalleşme konularına odaklanacağız. Resmi ürün mağazamızı geliştireceğiz. Bandırmaspor akademiyi kuracağız ve her sene 5 yeteneği A takım seviyesine çıkaracağız. Şampiyon olup TFF 1’de kalıcı olacağız. Sürdürülebilir gelir kaynakları yaratacağız. İdman sahalarını yenileyeceğiz. Tesisleşme için gerekli girişimleri yapacağız. Dış borcu azaltacağız. Verdiğimiz sözlerin bir kısmını yerine getirdik. Bir kısmını ise henüz tamamlayamadık.” dedi.

“ŞEHRİN EN ÖNEMLİ MARKASI OLAN BANDIRMASPOR’U BİR SEVİYEYE ÇIKARDIK”

Sürdürebilir gelir kaynağı yaratmak, spor akademisini istedikleri seviyeye çıkarmak, kurumsallaşma ve iç borcu azaltmak gibi planları ne yazık ki tam başaramadıklarını belirten Göçmez, “Bizler imkânlarımız dâhilinde şehrin en önemli markası olan Bandırmaspor’u bir seviyeye çıkardık. Önümüzde zorlu ve önemli bir konu var o da bu seviyede kalıcı olmak. Bunun yollarını da araştırıyoruz. Bu aslında tüm Bandırma’nın görevi… Tabi bu, bunları ne kadar istediğimizle de alakalı. Şu anda inşaatı devam eden tesis Süper Lig seviyesinde ve ocak ayında teslim alıyoruz. Yeni kazandırılan idman sahaları, inbordo cafe, yeni kulüp binası, 38 yataklı konaklama tesisi Bandırmaspor un büyüklüğüne yakışır şekilde bizden sonraki yönetim ve nesillere hizmet verecek. Taraftarımıza, bu armaya değer…”diye konuştu.

“GİDERİN YÜZDE 60’I DÖVİZ CİNSİNDENDİR”

Bu verilen mücadelenin desteklenerek devam etmesinin sürdürülebilirlik açısından çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Onur Göçmez, “Bandırmaspor’un gelir kaynağı sadece otoparklardan aldığı gelirdir. Bu gelir sadece çalışan personel, iaşe, elektrik ve benzeri genel giderleri karşılamakta zaman zaman yetmemektedir. Sportif gelişim, transfer maliyetleri, altyapı, tesisleşme, ulaşım vb ana giderler ise iç borçlanma ve sponsorluklar ile sağlanmaktadır. Sponsorluk geliri tamamen başarıya endekslidir. İç borç ise başkan ve yönetime olan borçtur. Naklen yayın geliri ise 2 yabancı futbolcu giderini karşılamaktadır. Giderin yüzde 60’ı döviz cinsindendir.” dedi.

“GELİR KAYNAĞI YARATMAK ADINA SEFERBER OLMAYA DAVET EDİYORUM”

Bandırma halkına seferberlik çağrısında bulunan Başkan Göçmez,Bu güzel işler yapılırken ve gelişim yaşanırken başta yerel yönetim olmak üzere, tüm sivil toplum kuruluşlarını Bandırmaspor için sürdürülebilir gelir kaynağı yaratmak adına seferber olmaya davet ediyorum.  Şehrin tüm dinamiklerinin bu büyüyen yapıda birleşmesini sağlayarak yeni kaynaklar yaratmak elzemdir yoksa yapılan tüm mücadele boşa gider. Bandırma Spor Gençlik Vakfı önderliğinde Bandırma Belediyesi ve sivil toplum kuruluşlarının ortak çalışması ile yeni sürekli gelir kaynakları yaratılarak kurulan bu yapının daha da ileriye taşınması mümkün olacaktır.” diye konuştu.

Haber: Mihriban Nur Uysun