Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Göçmez’den Bandırma taraftarına motivasyon mesajı

Bandırmaspor Yönetim Kurulu Kulübü

Bandırmaspor Yönetim Kurulu Kulübü Başkanı Onur Göçmez, sıradaki maç öncesinde taraftarları motive etti.

TFF 1’inci Lig’in 13’üncü haftasına girerken Bandırmaspor 25 puan ile ligin 3’üncü sırasında yer alıyor. Bandırmaspor gösterdiği performans ile ligin üst sıralarında mücadeleye devam ederken Bandırmaspor Yönetim Kurulu Kulübü Başkanı Onur Göçmez, “Eğer disiplini bırakır, işi ciddiye almazsak bu iş olmaz!” uyarısında bulundu.

TFF 1’inci Lig’in 13’üncü haftasında Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Bandırmaspor, maç için hazırlıklara başladı. Maça sayılı günler kala sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Onur Göçmez, taraftarları motive etti.

“BİZİ DIŞARIDAN KİMSE BÖLEMEZ İÇERİYE DİKKAT EDELİM”

Başkan Göçmez’in paylaşımı şu şekilde;

“Hiç bir maç kolay değil. Yok fikstür avantajı, yok rakip çok zayıf, yok çok formdayız… Maç 90 dakika ve aslanlar gibi mücadele eden puan ve puanlar alır. Her takım herkesten puan alabilir bu ligde. Eğer disiplini bırakır, işi ciddiye almazsak bu iş olmaz! Takım, yönetim ve taraftar son dakikaya kadar disiplin ile, rakibe saygı ile mücadele edecek, etmek zorunda… Ve asla ve asla birlik ve beraberlikten taviz verilmeyecek. Unutmayın bizi dışarıdan kimse bölemez içeriye dikkat edelim. Siyaseti asla tribünlere taşımayın, taşımaya izin vermeyin. Bizim şapkamız tek Bandırmaspor. Herkes şimdiden Urfa maçına odaklansın ve izinlerini alsın. Biz Bandırmalıyız.”

Haber: M. Nur Uysun