Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Göçmez kongrede seslendi:”Bandırmaspor için birleşin”

Bandırmaspor’un yeni yönetim kadrosu,

Bandırmaspor’un yeni yönetim kadrosu, gerçekleşen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da belli oldu. Başkan Onur Göçmez, yeni yönetimi ile birlikte görevine devam edecek.

Bandırmaspor’un aldığı Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı ardından ilk toplantı 15 Kasım’da yeterli katılım sağlanamaması nedeniyle ertelendi. Genel Kurul 22 Kasım’da Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen 2’nci toplantıda gerçekleştirildi.

Genel kurulun Divan Başkanlığını Ozan Onur, Divan Başkan Yardımcılığını Elvin Akan ve Katipliğini Taner Ersöz üstlendi. Tek liste gidilen Seçimli Olağanüstü Genel Kurula 107 üye katıldı.
Bandırma Belediye Başkan Vekili Belediye Meclis Üyesi Mesut Özdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, Gelecek Partisi Balıkesir İl Başkanı Burhan Deniz, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak, İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Av. Engin Can, Bandırmaspor Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, oda başkanları, üyeler ve vatandaşlar katıldı.

“BANDIRMA STADI FAZLASIYLA HAK EDİYOR”
Bandırma Belediye Başkan Vekili Belediye Meclis Üyesi Mesut Özdemir, “Bizler güçlü bir şehre ve o şehrinde güçlü bir takımına sahibiz. Ancak yetmez. Göreve geldiğimizden beri Bandırmaspor’dan yana olduk. Kulübümüz 1. Lig’in tepesinde Süper Lig’in kıyısına geldi. Bandırma Belediyesi ve bir Bandırmaspor taraftarı olarak Onur Göçmez’e ve Yönetim Kurulu’na teşekkür ederim. Bu kadar yukarılardayken hala iç saha maçlarımızın ışıklandırma sistemi olmadığı için gündüz oynamak zorunda olan 2 takımdan biriyiz. Bu Bandırmaspor’a ve Bandırma’ya reva görülen bir durum olarak maalesef ki önümüzde duruyor ve değişmesi gerekiyor. Tekrar altını çiziyoruz. Bandırma, spor, modern ve şehrin talebini karşılayacak bir stadı fazlasıyla hak ediyor.” dedi.

“YATIRIMLARIN HİÇBİRİNDE DIŞ BORÇLANMA YOK”
Bandırmaspor için tesisleşme yolunda yaptıkları projeleri sinevizyon gösterimi ile sunan Başkan Onur Göçmez, “Bu yapılan yatırımların hiçbirinde dış borçlanma yok. TOKİ’deki binamızı restore edip Edincik’teki gençlerimizi oraya yerleştireceğiz. Tolga Tosun Başkanımızdan otobüs istiyoruz. Yücel Yılmaz Başkanımızdan Çocuk Köyü’ndeki otoparkı istiyoruz. Bu sürdürülebilir yapının devam etmesini istiyorsak bunları istemekten korkmayın. Bandırmaspor en iyi otobüse, en iyi otoparka, en iyi yemeğe layık. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 3. idman sahasını yaptırılacak. Sahanın tribünlerini ise Bandırma Belediyesi yapacak. Stadyum konusunu da sakın siyasallaştırmayın. Bandırmaspor için birleşin, sakın bölünmeyin. Bize o stadı eninde sonunda verecekler. Ancak bu biz başarılı olduğumuz sürece mümkün olacak. Bu konuda Bandırmaspor taraftarı olarak takımımıza daha çok sahip çıkmalıyız. “diye konuştu.

“HAYALİNİ KURDUĞUMUZ STADI BANDIRMA’YA BİZ KAZANDIRACAĞIZ”

Bandırma’ya stat kazandırılması için birlikte mücadele verilmesi gerektiğini belirten AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, “Stat konusu hepimizin hayali. Bandırma’da yaşayan Bandırmaspor sevdalısı biri olarak, Onur başkanımızla verdiğimiz mücadeleyi kongreyi germemek adına yapılanları söylemek isterim. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’ın özellikle antrenman sahası, futbolcu oteli ve Bandırmaspor’la ilgili yaptıklarını tüm Bandırma halkı biliyor. Onur Başkanımızla ciddi ve güzel bir diyalogları var. Biz hepimiz Bandırma sevdalısı olmaya ve bir şeyler yapmaya devam ediyoruz. Tek istediğimiz şey şehrin ihtişamının bozulmaması. Bu konuda STK’lar, siyasi parti başkanlarını ve Tolga Başkanı da kutluyorum. Kavganın kazananı yok. Kavga ederek şehrin kaybettiği 15 yıl var. Kaybedilen o yılları ve hayalini kurduğumuz stadı Bandırma’ya biz kazandıracağız. Birlikte olursak çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Suçlamalarla bir yere varılmıyor. Çünkü bölgede yakın ilçelerin ve illerin nerelere geldiğini görüyoruz.” dedi.

YENİ YÖNETİM KADROSU SEÇİLDİ
Tek liste ile gidilen seçimde Onur Göçmez Bandırmaspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam ederken yeni yönetim kadrosu da belli oldu. Bandırmaspor’un yeni yönetim kurulu şu şekilde;
YÖNETİM KURULU BAŞKANI
Onur GÖÇMEZ (Başkan)
YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELERİ

Gürel SOYLU (Başkan Vekili)
Hüseyin BAŞ (Başkan Vekili)
Soner ÖZBEY (Başkan Vekili)
Mehmet ÖZBAY (Başkan Yrd)
Salih Soner KOÇOĞLU (Başkan Yrd)
Cihan YILMAZ (Başkan Yrd)
İsmail AYDIN (Başkan Yrd)
Mert ÖZMEN
Ceyhun YILDIRIM
Muharrem ÜNAL
Cumhur BABUŞÇU
Beraat GÜLEÇ

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

Tuğçe KARAKAŞ
Erol RÜZGAR
Uğur MARAL
Sadi KİLERCİOĞLU
Recep ÖZİNANÇ
Bora ÖZİŞ
Egemen ÖZAYAZ
Sercan ATLI
Poyraz OZAR
Tezcan ASLAN
Gökmen ZENGİN
İsmail AKGÜN
Volkan TOSCA

Haber: M. Nur Uysun / Selin Girgin