Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bordo BK’da hedef üst lig

Bandırma’nın yeni takımı Bordo

Bandırma’nın yeni takımı Bordo Basketbol’un yeni Koçu Ozan Bulkaz, takımın hedeflerinin yüksek olduğunu söyledi. Bordo BK Genel Menajeri Bora Öziş, “Koçumuz Ozan Bulkaz ile ilk maçı kazandık ve bu değişikliğin işe yaradığını gördük.”dedi.

Bandırma’da basketbol heyecanını yeniden alevlendiren Bordo Basketbol Kulübü Türkiye Basketbol 2’nci Ligi’nde mücadele etmeye devam ediyor. Yakın zamanda profesyonel takım koçu değişikliği yapılan Bordo BK’nın yeni Takım Koçu Ozan Bulkaz, görevine başladı.İlk çalışmaların tamamlanmasının ardından Bulkaz ile çıkılan ilk maç galibiyet ile sonuçlandı.

Bordo BK ile çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirten Ozan Bulkaz, takımın hedeflerinden bahsetti. Bordo BK’nın kısa bir süre içinde kurulmasına rağmen iyi bir takım olduğunu belirten Bulkaz, “Bordo BK iyi bir organizasyon, iyi bir takım. Takımdan ayrılan Koç Ahmet Gürgen, hem arkadaşım hem de çok iyi bir antrenördür. Takımda bir değişiklik yaşandı ve ben geldim. Herkesin farklı bir basketbol anlayışı var. Ben de kendi anlayışım ile zaten iyi olan takımımıza birkaç küçük dokunuş yaparak üstüne koya koya gideceğiz.”dedi.

“SIRAYLA BÜTÜN HEDEFLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Bir üst lig hedefi için çok çalıştıklarını belirten Koç Bulkaz, “Bir üst lige çıktıktan sonra hedefimiz Süper Lig’e çıkmak olacak. İnşallah sırayla bütün hedeflerimizi gerçekleştireceğiz.  Tabi ki gücümüz ve organizasyonumuz bunun için yeterli. Ancak çalışmadan, ter dökmeden, rakiplere saygı duymadan lige çıkılmıyor. iyi organizasyonlar var. Ligde çok iyi kadrolar, iyi bütçeleri olan takımlar var. Bu takımlar işlerini ciddiye alıyor. Biz üst lige çıkacağımıza inanıyoruz, güveniyoruz, biliyoruz. Onur Bey ve Bora Beyin hedefleri çok yüksek. Bu haftaki maç bizim için çok önemli.” diye konuştu.

“BANDIRMA’DA YILLARIN VERDİGİ BİR BASKETBOL KÜLTÜRÜ VAR”

Bandırma’nın köklü bir basketbol kültürü olduğunu söyleyen Bulkaz, “Bandırmaya uzun yıllardır hep maçlar için gelip gidiyorduk. Bandırma’yı basketbolla tanıyoruz. Bir basketbol antrenörü için Bandırma dediğinde her zaman pozitif şeyler aklımızda oluşur. Çünkü yılların verdiği bir basketbol kültürü var. Bandırma’da her yaştan insan basketbolu biliyor. Onun haricinde Bandırma, deniz kenarında ve lokasyonu çok güzel bir yer. Benim ve ailem de çok sevdik. Sağ olsunlar yönetimimiz de her türlü rahatlığı bize sağlıyor ve yardımcı oluyor. Yani Bandırma’da olmak çok keyifli.”dedi.

ÖZİŞ: “BU DEĞİŞİKLİĞİN İŞE YARADIĞINI İLK MAÇTA GÖRDÜK”

Ozan Bulkaz’ın takımdaki görevine başlamasıyla Bordo BK’ya taze kan geldiğini belirten Bordo BK Genel Menajeri Bora Öziş, “ Ahmet Gürgen çok değerli bir koçtur ve basketbol bilgisi tartışılmaz. Ancak talihsiz bir döneme denk geldi. Üst üste olan mağlubiyetler bazen böyle kan değişikliği ihtiyacı doğuruyor. Dolayısıyla bununla alakalı yönetim kurulumuzun aldığı bir karar oldu. Yaptığımız araştırmalar sonucunda birçok üst düzey kulüpte çalışmış ve üst liglerde deneyimi olan Koç Ozan Bulkaz ile çalışma kararı aldık. Koçumuz Ozan Bulkaz ile ilk maçı kazandık ve bu değişikliğin işe yaradığını gördük.Takım ve oyun üzerindeki olumlu etkileri de görülmüş oldu. Önümüzdeki maç ilk devrenin son maçı ve takımımız için çok önemli. Bu maçta inşallah pozitif etkilerin devamı gelir.”diye konuştu.

Haber: M. Nur Uysun