Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bordo Basketbol, İstanbul’dan galibiyet ile dönüyor

TB2L’nin 11’inci haftasında Effe


TB2L’nin 11’inci haftasında Effe Haznedar Doruk ile mücadele eden Bordo BK maçı 70-77 skor ile kazandı. Maçın skoreri Ömer Bes, “Playoff’a iyi bir şekilde girmeye çalışacağız.” dedi.
Bordo Basketbol Kulübü, Türkiye Basketbol 2’nci Ligi’nin 11’inci haftasında İstanbul’da Effe Haznedar Doruk ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın Baş Hakemi Seyhan Topaloğlu olurken yardımcı hakemliğini Emre Yeldaş ve Batuhan Arslan üstlendi. Güngören Spor Kompleksi’nde yapılan karşılaşmada Effe Haznedar Doruk karşısında üstünlük kuran Bordo BK, 70-77 skorla mağlup oldu.
“GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VARDI”
Maçın en skorerleri attığı 18 sayıyla Ömer Bes ve 17 sayıyla Sertay Gürsu oldu. Maç ile ilgili konuşan oyuncu Ömer Bes, “Kazandığımız için mutluyuz. Gerçekten zaten kötü bir gidişat vardı. Ancak şu an bu maçla beraber tekrar çıkışa gireceğimize inanıyorum. Bundan sonra Üsküdar maçı var, ona hazırlanacağız. İnşallah önümüzdeki bütün maçları kazanıp Playoff’a iyi bir şekilde girmeye çalışacağız. “diye konuştu.
Maçın kolay başladığını ancak ilerleyen dakikalarda zor bir maç olduğunu belirten Sertay Gürsu, “Galibiyete ihtiyacımız vardı. 2 haftadır şanssız şekilde kaybediyorduk. Araya iyi girdik, kazanarak girdik. Şimdi aradan sonra sakatlarımızın iyileşmesiyle bir ivme yakalayıp, Playoff’a en hızlı şekilde girip hedefimize ulaşmak istiyoruz. Umarım hedefimiz doğrultusunda iyi çalışıp sezonu şampiyonluk ile bitiririz.” dedi.
SIRADAKİ RAKİP ÜSKÜDAR BELEDİYESİ
Lige 17 puan ile devam eden Bordo BK’nın sıradaki rakibi Üsküdar Belediyesi olacak. Maç 18 Şubat Pazar günü saat 16.00’da Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak.
1.P: Bordo BK 10-19 Gemlik Basketbol
DEVRE: Bordo BK 47-63 Gemlik Basketbol
4.P: Bordo BK 70-77 Gemlik Basketbol
BORDO BK: 0 Eyüp Can Öncü (6 sayı) 1 Berkay Büyükbayrak, 4 Serhad Çorumlular (7 sayı), 5 Ömer Faruk Ermat, 10 Şafak Edge (12 sayı), 11 Sertay Gürsu (17 sayı), 14 Mustafa Kırcalı (11 sayı), 15 Erol Can Çinko, 22 Ömer Bes (18 sayı), 23 Çağan Ege Özgür, 30 Veysel Kortak (6 sayı)
Haber: Mihriban Nur Uysun