Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Göçmez: “Beşiktaş çocukluk aşkım”

Bandırmaspor Yönetim Kurulu Başkanı

Bandırmaspor Yönetim Kurulu Başkanı Onur Göçmez, “Beşiktaş’a başkan olmak gibi bir hayalim var.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde oynanan Gençlerbirliği maçı ardından Radyospor’a konuk olan Bandırmaspor Yönetim Kurulu Başkanı Onur Göçmez, samimi açıklamalarda bulundu. Açıklamasında Bandırma’ya vefa borcu olduğunu dile getiren Göçmez, hem Bandırmaspor hem de kendi adına hedeflerinden bahsetti.

“TÜRK FUTBOLUNA HİZMET ETMEK İSTİYORUZ”

TFF 1’inci Lig’de iddialı bir performans sergileyen Bandırmaspor adına hedeflerinin her maçı kazanmak olduğunu belirten Başkan Göçmez, “Biz derneğiz ve Türk futboluna hizmet etmek istiyoruz. Amacımız ve hedefimiz bu. Tesisleşme konusunda çok önemli adımlar attık ancak stadyum konusu Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait bir konu, umarım en yakın zamanda çözüme kavuşur.” dedi.

“BEŞİKTAŞ ÇOCUKLUK AŞKIM”

Bandırmaspor Başkanı kimliğinin dışında Beşiktaşlı olduğunu belirten Göçmez, “Bandırmaspor başkanıyım ancak Beşiktaşlı kimliğimi hiçbir zaman saklamadım. Bandırma benim memleketim, bizim iyi yerlere gelmemize vesile olan vefâmın olduğu bir yer, buraya vefa borcum var. Beşiktaş ise çocukluk aşkım. Beşiktaş’a başkan olmak gibi yönetici olmak gibi bir hayalim var. Her şeyin bir zamanı var.”diye konuştu.

Haber: Mihriban Nur Uysun