Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırmaspor’da hedef Süper Lig

Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez,

Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, basın mensupları ile bir araya gelerek Bandırmaspor’un hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Göçmez, “Bugün itibariyle hedefimiz üst lige çıkmak.”dedi.

Bandırmaspor Yönetim Kurulu Başkanı Onur Göçmez, Cinçukuru Tesisleri’nde basın mensupları ile bir araya geldi. Basın toplantısında Göçmez’e Sergen Piçinciol ve Taha Batuhan Yayıkçı eşlik etti. Erzurum maçında da Bolu maçında da iyi bir sonuç alamadıklarını belirten Göçmez, “Bu hafta Bandırma maçı ne yazık ki aldığımız sonuçtan dolayı çok konuşulmadı. Bandırmaspor’a yakışan bir performans sergilemedik. Yani hiçbir şey bizim oynadığımız futbolun üzerini örtemez. Açıkçası başkan olarak bir hayal kırıklığı içerisindeyim. Çünkü ben direkt şampiyonluğu hedefledim ve çok da ciddi maliyetler yapıyoruz. Bugünden itibaren başka bir modele geçerek bazı şeyleri değiştireceğiz.” dedi.

KONAKLAMA TESİSİNDE ÇALIŞMALAR BİTMEK ÜZERE

Cinçukuru Tesisleri’nde yapımı devam eden 4 yıldızlı konaklama tesislerinde çalışmaların son hızıyla devam ettiğini belirten Göçmez, “Yaklaşık 60 milyon liraya mal olan tesisimizi 5 Şubat’ta açmayı planlıyoruz. Bandırmaspor’un geleceğine yatırım yapıyoruz. Tesisin içindeki koridorlara Bandırmaspor’a hizmet veren eski yönetici ve sporcuların fotoğraflarını asarak bir Bandırmaspor müzesi yapacağız. Futbolcularımız da oynadıkları takımın geçmişini görerek motive olacaklar. Tesisleşme adına planladığımız çoğu şeyi konaklama tesisimiz, yeni kulüp binamız ve yeni idman sahalarımız ile birlikte tamamlıyoruz. Bu sistem sadece 5-6 takımda var.”diye konuştu.

“HEDEFİMİZ ÜST LİGE ÇIKMAK”

Bandırmaspor’da yapma vaadi verdiği her şeyi yaptığını belirten Başkan Göçmez, “Yapacağımızı söylediğimiz her şeyi yaptık. Yapamadığım şeyler arasında sadece Süper Lig’e çıkmak kaldı. Bunun için çok çalışacağız. Ben teknik heyete ve sporcularımıza güveniyorum. İşimiz çok zor ama Bandırmaspor’un teknik heyeti, yönetimi ve futbolcuları hedefe ulaşacak güçte. Giresun maçında kazanma ruhunun geri geleceğine inanıyorum. Herkes Bandırmaspor’a odaklansın. Bugün itibariyle hedefimiz üst lige çıkmak. Stat, Süper Lig için yeterli değil ama bu nedenle Süper Lig hayalinden vazgeçemeyiz. Buradan siyasilere sesleniyorum. Seçim üstü Bandırmaspor taraftarımızı mutlu etmek isteyen Bandırma’ya stat yapılması için somut bir adım atmalı.”dedi.
Haber: Mihriban Nur Uysun