Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırmaspor maçının hakemi açıklandı

25 Kasım’da Bandırma’da oynanacak

25 Kasım’da Bandırma’da oynanacak Teksüt Bandırmaspor- Astor Enerji Şanlıurfaspor maçında görev alacak hakemler belli oldu.
Bandırmaspor geçtiğimiz hafta oynadığı Manisa FK maçında aldığı 0-2’lik galibiyet ile 3 puan kazandı. TFF 1’inci Lig’in 13’üncü haftasında Bandırmaspor, 25 puanla 3’üncü sırada yer alıyor. Bu hafta Bandırma’da Astor Enerji Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek olan Bandırmaspor, maç hazırlıklarına başladı. 25 Kasım Cumartesi günü yapılacak olan Teksüt Bandırmaspor- Astor Enerji Şanlıurfaspor karşılaşmasının hakemi belli oldu.
KARŞILAŞMADA DÜDÜK DEMİRBAŞ’TA
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından karşılaşmayı yönetmesi için Ayberk Demirbaş görevlendirildi. Türkmen’in yardımcı hakemliğini ise Hüsnü Emre Çelimli ve Kemal Elmas üstlendi. Müsabakanın dördüncü hakemi olarak ise Berkay Erdemir belirlendi.
BANDIRMASPOR 3’ÜNCÜ SIRADA
Sezonun 13’üncü maçında Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Bandırmaspor, 25 puanla ligin 3’üncü sırasında yer alıyor. Şanlıurfaspor ise mevcut 11 puanı ile ligin sonuncu takımı olarak 15’inci sırada. Teksüt Bandırmaspor- Astor Enerji Şanlıurfaspor maçı 25 Kasım Cumartesi günü Bandırma 17 Eylül Stadı’nda saat 13.30’da oynanacak.
Haber: M. Nur Uysun