Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırmaspor birlik beraberliği vurguladı

Teksüt Bandırmaspor tam kadro

Teksüt Bandırmaspor tam kadro basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Bandırmaspor Yönetim Kurulu Başkanı Onur Göçmez, “Güçlü Takım, Güçlü Şehir, Güçlü Destek” mesajı verdi.

Teksüt Bandırmaspor Yönetimi, Bandırmasporlu futbolcular, teknik heyet ve Bandırmaspor resmi ana sponsoru Teksüt Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık, basın mensupları ile buluştu. Bandırmaspor Sanayi Tesisleri in Bordo Cafe’de gerçekleşen kahvaltı etkinliğinde Bandırmasporlu futbolcular tam kadro yer aldı.

Teksüt Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, düzenlenen etkinlikte başarının inanmakla başladığını söyleyerek, kendilerine inanan ve destek olan Teksüt’e bu yolu birlikte yürümekten mutlu olduklarını belirtti. Yollarının uzun olduğunu belirten Göçmez, kulüp, sporcular, teknik heyet, çalışanlar olarak en önem verdikleri konunun taraftar desteğini arkalarına daha da fazla alarak ilerlemek olduğunu söyledi. Basın ile açık ve şeffaf bir iletişim modeliyle yollarına devam edeceklerini aktararak bu etkinliği düzenleyen Teksüt Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık’a teşekkür etti. Etkinliğin ardından Bandırmaspor ekibi, 29 Eylül’de yapılacak olan Ümraniyespor karşılaşması için yola çıktı.

“GÜÇLÜ TAKIM, GÜÇLÜ ŞEHİR, GÜÇLÜ DESTEK”

Bandırmaspor Yönetim Kurulu Başkanı Onur Göçmez, ‘‘Sloganımız ilk günden beri “Güçlü Takım, Güçlü Şehir, Güçlü Destek. Başarı sadece çalışmak ile olmuyor ve sadece bir gruba da ait değil. Başta taraftarlarımız olmak üzere yönetim, teknik ekip, sporcular, taraftalar, sponsorlarımız ve bizi takip eden değerli basın mensuplarımız ile büyük bir aileyiz. Bu sadece bir spor değil aynı zamanda da bir ekonomi. Eğlencesi, izlencesi, takipçileri, okuyucuları ile büyük bir ekonomi. İyi sonuçlar aldığımızda da beklenmedik gelişmeler yaşandığında da birlikte ve güçlü olmayı unutmadan hedeflerimize birlikte ilerlemeye devam etmeliyiz. Teksüt ile gücümüze güç kattık.” dedi.

“BANDIRMASPOR’UN GÜCÜNE GÜÇ KATIYORUZ”

Teksüt Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık, “Spor Toto 1.Ligi’nde mücadele eden Bandırmaspor Kulübü’ne destek olmaktan, gurur duyuyoruz. Bandırmaspor’un gücüne güç katmaya geldiğimizi söylemiştik, elde edilen sonuçlar da bizi destekliyor. Teksüt olarak ürettiğimiz ürünler ile sağlıklı nesillerin yetişmesine, her yaş grubundan insanın dengeli beslenmesine katkı sağlıyoruz. Bu bölgede üretilen değeri ve Teksüt lezzetini tüm Türkiye’ye ve dünyanın 4 kıtasında 42 ülkeye taşıyoruz. Teksüt Bandırmaspor olarak mücadele verdiğimiz her alanda bize yakışanın, elimizden gelenin en iyisini yapmak için uğraşacağız. Şehrimize, bölgemize, bu toprağın insanlarına hizmet sunmak, bizler için bir görevdir.”diye konuştu.

“TEKSÜT BANDIRMASPOR İLE HEDEFİMİZ SPORUN GÜZELLİKLERİNİ AKTARABİLMEK”

Sporun hayatın bir yansıması olduğunu ve başarı için birçok doğrunun bir araya gelmesi gerektiğini belirten Arınık, “İyi bir takım olmak, yılmadan çalışmak, başarının sahiplenilmesi bunlar hep güzel ama yeterli değil. Spora ve sporcuya destek olmamız, iyi günde de zor zamanlarda da yanlarında olduğumuzu hissettirmemiz gerekiyor. Biz sadece başarının değil aynı zamanda sporun hayata kattığı güzelliklerin de destekçisiyiz. Nasıl kurum olarak amacımız iyi ve kaliteli ürenler yapmanın ötesindeyse Teksüt Bandırmaspor ile de hedefimiz şehrimize bölgemize ve insanımıza sporun güzelliklerini aktarabilmek. Ben de kulübümüzün değerli başkanı Onur Göçmez’e bize bu fırsatı verdikleri için bir kez daha teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Haber: M. Nur Uysun / Selin Girgin