Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’nın yeni takımına 6 firmadan sponsorluk desteği

Bandırma Bordo Basketbol Kulübü,

Bandırma Bordo Basketbol Kulübü, bu sezon anlaştıkları sponsor firmalar ile imza töreni gerçekleştirdi.
Bandırma’nın yeni takımı Bordo Basketbol Kulübü, tamamlanan başvuruların ardından transferlerini gerçekleştirerek parkeye dönme hazırlıklarını neredeyse tamamladı. Bordo BK, Bandırmaspor Cinçukuru Tesisleri’nde düzenlediği imza töreni ile bu sezon sağlık sponsoru ve forma sponsorlarını tanıttı.

6 SPONSOR
Düzenlenen toplantıda Bordo Basketbol Kulübü’nün resmi sağlık sponsoru ve göğüs sponsorunun NEV Sağlık Grubu olduğu açıklandı. Bordo BK’nın bu sezon şort sponsoru Maxmillen ve Durlas firmaları olurken, forma sırt sponsoru NNT Bor Power firması oldu. Takımın bir diğer forma sponsorlarının ise Bandırma Söve firması ve Parmos Otel olduğu açıklandı. Firmalar ile 1 yıllık anlaşma yapıldı.
 Düzenlenen imza törenine, Bordo BK Başkan Yardımcısı Gürel Soylu, Bordo BK Genel Menajeri Bora Öziş, Bordo Sportif A.Ş. Yönetim Direktörü Emrah Uysal, NEV Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ferdi Yılmaz, Maxmillen Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Ünal, NNT Bor Power Yönetim Kurulu Başkanı Anıl Akın ve Bandırma Söve Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Bilgin katıldı. Takımın diğer sponsorları Durlas ve Parmos Otel ile de anlaşıldığı belirtildi. Durlas Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Ali Durmuş ve Parmos Otel Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özbay’ın da anlaşma imzalayacakları aktarıldı.

“GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAK FİRMALARIN DA DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VARDI”
Türkiye Basketbol 2’nci Ligi’nde mücadele etme hakkını alarak hızlıca yapılanmalarını tamamladıklarını belirten Bordo BK Genel Menajeri Bora Öziş, “6 Kasım Pazartesi günü ilk lig maçımıza çıkmış olacağız. Bir ay olmadan takımı oluşturup lige sokabilme başarısını göstermiş bulunuyoruz. Bu noktada tüm ekip ve yönetim kurulumuz olarak çok heyecanlı bir çalışma içerisine girmiştik. Bu süreçte de tabii ki bizim gücümüze güç katacak firmaların da desteğine ihtiyacımız vardı. Bandırma’nın yeni kulübü, Bordo Basketbol Kulübü’ne destek olarak bu sezon yanımızda olacak firmalar ile sponsorluk anlaşmalarımızı tamamlamış bulunuyoruz.”dedi.

Sponsor firmalara destekleri için minnettar olduklarını dile getiren Menajer Bora Öziş, “Kendilerine şahsım ve kulübüm adına teşekkürlerimi sunuyorum. Kulübümüze kattıkları değerden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Umarım 2023-2024 sezonu hepimizin hedeflerine ulaştığı ve önümüzdeki yılda yine hep birlikte hareket edeceğimiz kadar başarılı bir yıl olur. Önümüzdeki yılın planları daha da iddialı, daha iyi olacak. Bundan hiç şüphem yok. Bu yılda da kısa zamanda aldığımız yol aslında gelecek başarılı yılların habercisi olacaktır.”diye konuştu.  
Haber: M. Nur Uysun